Βελτίωση για grande punto sporting 1.4 βενζίνη
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- darkx
- Μαθαίνω να στρίβω.

Από online , ότι βρήκα ήταν στις 13000 στροφές max και 36 ευρώ κόστος οπότε δεν λέει.
όσο για τον λάμδα είναι για το καύσιμο μιας και καύσιμο χρειάζεσαι στις ψηλές για να μην στεγνώση.
Τώρα για PSI και τα Bar, εγώ πάντα κάνω μετατροπές Online και αν είναι λάθος τότε ζητώ συγνώμη.
ΥΣ: θα βγάλω φωτο online όταν τελειώσω και με 2-3 αλλα πράγματα που θέλω να βάλω.
όσο για τον λάμδα είναι για το καύσιμο μιας και καύσιμο χρειάζεσαι στις ψηλές για να μην στεγνώση.
Τώρα για PSI και τα Bar, εγώ πάντα κάνω μετατροπές Online και αν είναι λάθος τότε ζητώ συγνώμη.
ΥΣ: θα βγάλω φωτο online όταν τελειώσω και με 2-3 αλλα πράγματα που θέλω να βάλω.
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Στέφανος
- Έβγαλα το Ν

παραθετω το συγκεκριμενο link για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει ηλεκτρικο τουρμο.Το βρηκα τυχαια ψαχνοντας αυτοκινητο για τον αδερφο μου
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/124364
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/124364
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

- grande jerry
- Μαθαίνω να στρίβω.

- darkx
- Μαθαίνω να στρίβω.

- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

- VeRDe
- Τρέχω σε αγώνες.

δε το καταλαβα οτι ηταν απαντηση σε εμενα δε το ειχα προσεξει και ειχα ξεχασει τι ειχα γραψει πιο πανω!z3lios_punto wrote:εγω ανεφερα οικονομικο σε παραθεση αυτου που εγραψες φιλε verde οτι υπαρχουν καλυτερεσ λυσεις σε αυτα τα λεφτα...γνωριζω τι ειναι το ηλεκτρικο τουρμπο απλα ρωτησα αν κανει δουλεια...για να πουμε οτι κανουμε κατι να αξιζει να παρει ισχυ το αμαξι θελουμε πανω απο 1000€ μονο φ.π.ε. φιλικα παντα
βασικα γενικα ειμαι ανοιχτος σε νεες ιδεες και σε καμια περιπτωση δε λεω οτι δε μαρεσει η οτι δε το συνηστω! απλα εγω θα σκευτομουν πολλα για να το βαλω. το οτι δεν ειναι διαδεδομενη λυση ειναι ενας λογος..
παντως αν κατσετε και το σκευτητε δεν ειναι δυσκολο να δημιουργησεις και μονος σου μια "πατεντα" στην εισαγωγη.. φαντασια και χερια θελει..
ενα απλο να προσαρμωσεις ανεμηστιρακι στη ροη του αερα μετα το φιλτρο το οποιο θα κινηται με τον αερα χωρις κανενα ρευμα.. αυτο ΙΣΩΣ δημιουργουσε προσθετη πιεση..
- VeRDe
- Τρέχω σε αγώνες.

δεν αμφισβητω οτι δουλευει.. σε καμια περιπτωση.. καλα εκανες που το εβαλες και εφοσον βοηθαει αστο πανω.. φανταζομαι σε τεταρτο πεμπτες που συνηθως χανονται οι πιεσεις εσυ εχεις αυτη την προσθετη βοηθεια κια γιαυτο βλεπεις διαφορα αισθητη!Στέφανος wrote:Εγω ειδα διαφορα στ αμαξι σε ολες τις ταχυτες αλλα κυριως ζωντανεψαν 4ες 5ες.Τωρα τι να σου πω.....
Εμεινα ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα.
Εγω απλα το βρηκα και το ανεφερα.
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.