οπα φιλε ηρεμησε αν δεν εχεις δει με προσθηκες αμαξι μην μιλας πρωτον δεν υπαρχει κανενας φοβος για κραου μπαμ το εχω βαλει σε πολλα αμαξια μου με πολυ καλυτερα αποτελεσμστα και δευτερον δεν θα πετανε οι ζαντες απο εξω απο τους θολους θα ειναι στο οριοTOLAROS wrote:Υπερπανέμορφο!Μπράβο φίλε,είσαι ΜΑΣΤΟΡΑΣ.-
Ν 'αυξήσει δηλ.το μετατρόχιο τσοντάροντας προσθήκες;argoteros wrote:να σου πρωτηνω κατι αν δεν το εχεις κανει ηδη ?βαλε προσθηκες 1 ποντο στις ζαντες..
Σε καμμία περίπτωση.
*Δεν υπάρχει κανένας λόγος, το αμάξι στρίβει ήδη καταπληκτικά.
*Γιατί να ρισκάρει πιθανό κράου-μπαμ βάζοντας κάτι τέτοιο στους τροχούς του;Όσο καλές και να'ναι δεν είσαι ποτέ σίγουρος ούτε για την αντοχή τους ούτε γι'αυτόν που θα τις βάλει.
*Το θεωρώ γύφτικο,θα θυμίζει αγροτικά με ρόδες που προεξέχουν λες κι ετοιμάζονται να στρίψουν στην Eau Rouge με 500km/h...
Grande Punto αισθητικές βελτιώσεις
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- argoteros
- Νικολάκης

- TOLAROS
- Schumacher

Όταν γράφεις "με πολυ καλυτερα αποτελέσμστα" τί εννοείς;Από ποιά άποψη καλύτερα;argoteros wrote:οπα φιλε ηρεμησε αν δεν εχεις δει με προσθηκες αμαξι μην μιλας πρωτον δεν υπαρχει κανενας φοβος για κραου μπαμ το εχω βαλει σε πολλα αμαξια μου με πολυ καλυτερα αποτελεσμστα και δευτερον δεν θα πετανε οι ζαντες απο εξω απο τους θολους θα ειναι στο οριο
Το σίγουρο είναι πως οι προσθήκες ως ξένο σώμα με κάποιο βάρος σίγουρα θα ταλαιπωρούν τα ημιαξόνια.Επιπλέον όσο καλές και να'ναι παίζει μεγάλο ρόλο το ποιός και πώς θα τις βάλει,καθώς και τη χρήση που έχει σκοπό να κάνει ο οδηγός.
Ειδικά το Grande δεν έχει ανάγκη από προσθήκες,ούτε για εμφάνιση ούτε για κράτημα...
- FANIS PUNTO
- Έβγαλα το Ν

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- HauntedPunto
- Schumacher

- monographix
- Εμαθα να ξεκινάω.

- g
- Τρέχω σε αγώνες.

πολλα χρονια φιλεεεεε..προσωπικα σε μια τετραδα ΟΖ τις εχω βαμμενες απο το 2001 κ ειναι σα καινουργιες ακομα...υποψιν οι ζαντες ειναι 19 ετων και ειναι σα καινουργιες...
επιπλεον σε αλλη μια ζαντα απο τα πολλα φαγωματα την ξαναεβαψα κ ειναι gg, αλλα εχει μια απειροελαχιστη διαφορα στο ασημενιο...
τωρα αν ενδιαφερεσαι να σου πω που τα παω εδω κ χρονια, κ αλλα πολλα παιδια απο εδω, αλλα ειναι Αθηνα, στειλε μου πμ να σου πω στοιχεια...
επιπλεον σε αλλη μια ζαντα απο τα πολλα φαγωματα την ξαναεβαψα κ ειναι gg, αλλα εχει μια απειροελαχιστη διαφορα στο ασημενιο...
τωρα αν ενδιαφερεσαι να σου πω που τα παω εδω κ χρονια, κ αλλα πολλα παιδια απο εδω, αλλα ειναι Αθηνα, στειλε μου πμ να σου πω στοιχεια...
- monographix
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Thanos T-jet
- Νικολάκης

..................
si o no ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Thanos T-jet
- Νικολάκης

-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

- monographix
- Εμαθα να ξεκινάω.

monographix wrote:Παιδια αν τυχει να δειτε πουθενα σκουρα φωτα, (ιδια ή παρομοια με της fiat / abarth, οχι angel eyes) ποσταρετε το please(απορω πως κυκλοφορουνε τοσα angel eyes και καθολου imitation abarth / fiat)

τα βρηκα εδω mercur-tuning.de
αλλα ακομη δεν ξερω αν τα φερνει κανεις ελλαδα. Η επικοινωνια με αυτους (merkur-tuning.de) ειναι αστα να πανε, οταν τους κανει κεφι να απαντησουν, αν απαντησουν, με οτι να'ναι αγγλικα και υφακι, και με το ζορι δυο λεξεις. Δεν εβγαλα ακρη ακομη.

Made Me Do It