Βελτίωση για grande punto sporting 1.4 βενζίνη
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- monographix
- Εμαθα να ξεκινάω.

Επειδη προσωπικα μαλλον μπορω να μεινω ικανοποιημενος και με 13-14 κιλα ροπη και 100-105 αλογα, στο βαρος του GP, (αντι των 20 και 120 του GP) και επειδη με βαζει σε σκεψεις η χαμηλη τιμη πλεον του 95, συν το fun του οτι θα εχω κατι να κανω, οσο περναει ο καιρος και θα το συνηθιζω ή βαριεμαι, να προσθεσω, να ασχοληθω, στο αυτοκινητο (hobby ειναι κατα ενα αρκετο ποσοστο οπως και να το κανουμε), το οποιο ειναι κατι που μου αρεσει, να εχω κατι να μου κραταει το ενδιαφερον στο χρονο, σταδιακα. + το κιβωτιο του 95 που δε με ξενερωνε οπως του TJET που χαλουσε τη γλυκα του μοτερ.
- AngelFire
- Νικολάκης

Φιλτρο αποκλειστικα για το GRANDE εχει βγαλει η k&n.Το εχω βαλει κ ειδα ερκετη διαφορα στο αυτοκινητο!Μονο που τωρα εχω να το οδηγησω εδω κ 15 μερεs!!Ειχα προβλημα με την δευτερα,μου την πετουσε κ το εχω μεσα απο τιs 4 του μηνα κ ακομα!!!!!!Τα συμπερασματα δικα σαs!Ακομα μου ειπανε οτι φταινε οι εκλογεs που αργει!!!!!!!!!!!
- kalianos
- Νικολάκης

καλησπερα παιδια σκαλισα λιγο το θεματακι για να δω αν ειχαμε κανενα νεο!λοιπον εγω εχω βαλει ελευθερο μεσαιο και τελικο εξατμισης φιλτρο κν μεσα στο φιλτροκουτι και αφαιρεσα τον πνιχτη!Ειμαι επισης στην διαδικασια του να βαλω ενα προγραμματακι αλλα πριν θα ηθελα να κανω ενα πατηματακι με καποιο μαμα γκραντε να δω αν τελικα κερδισα τπτ η απλα πεταξα τα λ7 μου!!
- VeRDe
- Τρέχω σε αγώνες.

στην αρχη τραβηξε το θεμα γιατι διαβασα ολες τις σελιδες αλλα τωρα βλεπω εχει πεσει νεκρρα... και το κακο ειναι οτι ξενερωνω γιατι θα το εχω σε κανα 1-2 εβδομαδες μαξιμουμ και ειχα ψηθει για βελτιωση αλλα απ'οτι βλεπω δυσκολα τα πραγματα... μονο εισαγωγη αερα δεν σε δυσκολευει να αλλαξεις αυτο το αυτοκινητο.. προγραμμα ως τωρα τζιφος απότι λενε εδω τα παιδια, εξατμιση ολα καλα και ωραια αλλα ο καταλυτης εκει που ειναι πνιγει ολο το αμαξι... εκκεντοφοροι απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχουν ακομα.. το αμαξι κοντραρει τις επιδωσεις του corsa(ειδικα αυτο με πληγωνει! αν ειναι δυνατον να μας κοντραρει Opel!!!) και γενικα βλεπω πεσμενο ηθικο στον κινητηρα..
υπαρχει κανεις που να εχει βαλει Φ.Π.Ε η εστω Φ.Ε. και να εχει κανει καμια μετριση 0-100 να μας πει??
α και επειδη αναφερθηκε πριν μια λιστα με αυτα που περναμε να σας ενημερωσω με λυπη μου οτι τα 207 μας ριχνουν..
υπαρχει κανεις που να εχει βαλει Φ.Π.Ε η εστω Φ.Ε. και να εχει κανει καμια μετριση 0-100 να μας πει??
α και επειδη αναφερθηκε πριν μια λιστα με αυτα που περναμε να σας ενημερωσω με λυπη μου οτι τα 207 μας ριχνουν..
- kalianos
- Νικολάκης

VeRDe wrote:στην αρχη τραβηξε το θεμα γιατι διαβασα ολες τις σελιδες αλλα τωρα βλεπω εχει πεσει νεκρρα... και το κακο ειναι οτι ξενερωνω γιατι θα το εχω σε κανα 1-2 εβδομαδες μαξιμουμ και ειχα ψηθει για βελτιωση αλλα απ'οτι βλεπω δυσκολα τα πραγματα... μονο εισαγωγη αερα δεν σε δυσκολευει να αλλαξεις αυτο το αυτοκινητο.. προγραμμα ως τωρα τζιφος απότι λενε εδω τα παιδια, εξατμιση ολα καλα και ωραια αλλα ο καταλυτης εκει που ειναι πνιγει ολο το αμαξι... εκκεντοφοροι απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχουν ακομα.. το αμαξι κοντραρει τις επιδωσεις του corsa(ειδικα αυτο με πληγωνει! αν ειναι δυνατον να μας κοντραρει Opel!!!) και γενικα βλεπω πεσμενο ηθικο στον κινητηρα..
λοιπον εχτες εκανα μια μετρηση 0-60 και 0-100 με performance box και εκανε 0-60 4.7" και 0-100 13" με δυο ατομα και μισο ντεποζιτο!!
φοραω φιλτρο και μεσαιο και τελικο εξατμισης!
- Orange
- Schumacher

- powerakis
- Μαθαίνω να στρίβω.

- VeRDe
- Τρέχω σε αγώνες.

το θεμα εινα απλο νομιζω. λαμβανεις υποψην οτι βελτιωση σε ατμοσφαιρα ειναι αρκετα ακριβη για αυτα που προσφερει. ομως κανενα ατμοσφαιρικο δεν μπορεις να πεις οτι δεν βελτιωνεται. το θεμα ειναι ποσα θα διαθεσεις. με 2000 ευρω (που οπως πολλοι εχουν αναφερει ειναι η διαφορα με το T-jet) θεωρω οτι τα 115 αλογα τα φτανεις. (αν καποιος εχει αντιρρηση επ αυτου ας την δηλωσει καθως δεν ειμαι κ ο πλεον εμπειρος σε βλετιωσεις απλα αναφερω αυτα που εχω κατατ καιρους ακουσει)
αν λοιπον θεωρησουμε οτι τα φτανεις. το ερωτημα που γεναται ειναι το εξης. θα εχω την αποδωση που θελω για ενα αυτοκινητο 115 αλογων?? εγω προσωπικα πιστευω οτι αν ριξεις 2000 ευρω και δεν πεσεις κατω απο 10,5 στα 0-100 δεν αξιζει να τα δωσεις. εκει οντως μιλαμε για πεταμενα λεφτα.
σε αυτη την περιπτωση εγω προσωπικα θα βαλω ενα μεσαιο κ ενα τελικο για ομορφια και ηχο και μια εισαγωγη αερα και τελειωσα. απο 200 εως 500 ευρω δουλεια..
σε αντιθετη περιπτωση ρωταω τα εξης:
εκκεντροφοροι εφοσον δεν εχω ακουσει καποιον να τους αναφερει κυκλοφορουν? μπορω δηλαδη να αλλαξω τους εκκεντροφορους του?
προγραμμα κυκλοφορει?? ποιες οι λυσεις και ποσο κοστιζουν?? (σε οποιαδηποτε μορφη παραλληλος αγραφος κτλ)
υ.γ. ligo off topic αλλα νομιζω δεν μπορω να το ρωτησω καπου αλλου. ο starjet ποτε βγηκε σε ποια μοντελα κυκλοφορισε και πως γινεται να ειναι χειροτερος του Fire σε επιδωσεις??
αν λοιπον θεωρησουμε οτι τα φτανεις. το ερωτημα που γεναται ειναι το εξης. θα εχω την αποδωση που θελω για ενα αυτοκινητο 115 αλογων?? εγω προσωπικα πιστευω οτι αν ριξεις 2000 ευρω και δεν πεσεις κατω απο 10,5 στα 0-100 δεν αξιζει να τα δωσεις. εκει οντως μιλαμε για πεταμενα λεφτα.
σε αυτη την περιπτωση εγω προσωπικα θα βαλω ενα μεσαιο κ ενα τελικο για ομορφια και ηχο και μια εισαγωγη αερα και τελειωσα. απο 200 εως 500 ευρω δουλεια..
σε αντιθετη περιπτωση ρωταω τα εξης:
εκκεντροφοροι εφοσον δεν εχω ακουσει καποιον να τους αναφερει κυκλοφορουν? μπορω δηλαδη να αλλαξω τους εκκεντροφορους του?
προγραμμα κυκλοφορει?? ποιες οι λυσεις και ποσο κοστιζουν?? (σε οποιαδηποτε μορφη παραλληλος αγραφος κτλ)
υ.γ. ligo off topic αλλα νομιζω δεν μπορω να το ρωτησω καπου αλλου. ο starjet ποτε βγηκε σε ποια μοντελα κυκλοφορισε και πως γινεται να ειναι χειροτερος του Fire σε επιδωσεις??
- grande jerry
- Μαθαίνω να στρίβω.