μπορεις να εχεις με ολοκληρο μπακετ συνοδηγου κανονικο ανοιγμα για προσβαση πισω, απλα θα εχεις αναγκαστικα και σιδηροδρομο....
απο εκει κ περα , οπως ειπα και πεσατε ολοι να με φατε , εμενα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οπως περνεις 1 για εσενα περνεις 1 και για διπλα. Δικη μου αποψη παντα. Οπως πηρες το ενα , με λιγο υπομονη μπορεις να παρεις και το αλλο. απλα με υπομονη, Ολα γινονται.
δεκτον να μην θελετε να ταλαιπωρητε τον συνοδηγο (και εμενα σαν οδηγος δεν θα μου αρεσε αλλωστε ποσο μαλλον συνοδηγος.
αλλα ! γιατι δεν καταλαβατε τι θελω να πω , η δεν αφορουσε ατομα που θελουνε να κανουνε χρηση του αυτοκινητου τους σε αγωνες / trackdays κτλ, αλλα τους "street racers.." ,
δηλαδη για να διατηπωσω αλλιως..
ΠΟΤΕ δεν εχετε βαλει 2ο ατομο μεσα να πιεσεται το αμαξι σας σε δρομο / πιστα και να ειστε εσεις με το bucket k 4oν σημειων δεμενοι κ ο συνοδηγος (αντρας γυναικα..) με την μαμα ζωνη κ το μαμα καθισμα ??
αν δεν το εχετε κανει κ δεν το κανετε , μπραβο ειστε ωραιοι κ σας χαιρομαι (ετσι πρεπει να γινεται αλλωστε)
αν το κανετε ομως , ειστε αυτη η περιπτωση που δεν μου αρεσει κ αναφερομαι ποιο πανω.
εγω πχ δεν περνω ΠΟΤΕ συνοδηγο σε πιστα μαζι μου , κ αν ποτε τον παρω μεσα (μεχρι σημερα δεν εχω παρει ποτε...) θα κινηθω ποιο αργα αισθητα..
αν κ εσεις κινηστε με το ιδιο σκεπτικο , ναι ειναι ανουσιο το δευτερο bucket.
δεν ξερω αν με πιανετε τι θελω να πω !