Δεν τουρμπιζει σωστα
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
BATMANGT
- Έβγαλα το Ν

Δεν τουρμπιζει σωστα
Το αμαξι μολης στρωθεικε.Φοοραει τα εξεις΄¨σφυριλατα πιστονια,28αρα AR 61,τρομπα βενζινης 6bar walbro,εξατμιση 60αρα ολοκληρη και down pipe, σωλεινωσεις απο τουρμπο ic 54 και απο ic 60 σε εισαγωγη,ic απο sierra kozy 4x4.Η συμπιεση μου ειπε ο μηχανικος μου οτι ειναι εργοστασιακη,η φλαντζες ειναι σετ αντικαταστασεις.το αμαξι τωρα τουρμπιζη στο 1,1 με τριτη κοντα στεις 6200.Το air-flow ειναι οκ.τα σωλεινακια οκ.η τουρμπινα το ιδιο.το αμαξι σε αυτο το σεταρισμα εβγαλε 175 αλογα και 22 ροπη σε maha δυναμομετρο χωρης προγραμα μπεκ και ιντερκουλερ.Αλλα πολυ ψηλα στεις 6400 στροφες.Τι μπορει να συνβενει.εχω τρελαθει η κυλοιδροι μετα απο μετροισει εδειξαν ολοι 140bar
ακριβως
ακριβως
STREET RACING IS ... A CRIME!!!!!!!! O ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ- alexgt3
- Νικολάκης

- puntoman_xania
- Νικολάκης

ναι alex αλλα και παλι στις 6400????
αντε στις 5000..
εγω φοραω 2840 και στις 4000 εχει φουσκωσει...
batman θελω να μιλησουμε εμεις γιατι κι εγω ρεθυμνο κυκλοφορω κι ισως μπορω να σε βοηθησω,αν θες βεβαια..
παντως εχεις προβλημα και δε νομιζω οτι ειναι το προγραμμα μονο,το θεμα ειναι οτι δεν εχει καθολου καυσαερια..
αντε στις 5000..
εγω φοραω 2840 και στις 4000 εχει φουσκωσει...
batman θελω να μιλησουμε εμεις γιατι κι εγω ρεθυμνο κυκλοφορω κι ισως μπορω να σε βοηθησω,αν θες βεβαια..
παντως εχεις προβλημα και δε νομιζω οτι ειναι το προγραμμα μονο,το θεμα ειναι οτι δεν εχει καθολου καυσαερια..
για καμετε κλικ επαε.. http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=30800
- puntoman_xania
- Νικολάκης

εγω οταν το εφτιαξα εβαλα 65 downpipe μεχρι το πλεχτο και 63.5 ολη η υπολοιπη.το χταποδι ειναι το μαμα γιατι δεν αλλαξα κυβισμο,και φουσκωνει απο τις 3600...
αλλα αμα ειναι το punto που νομιζω το ξερω κι εχει αλλα προβληματα γι αυτο του ειπα να μιλησει μαζι μου..
αλλα αμα ειναι το punto που νομιζω το ξερω κι εχει αλλα προβληματα γι αυτο του ειπα να μιλησει μαζι μου..
- kontos_punto1.6GT
- Νικολάκης

- puntoman_xania
- Νικολάκης

ναι αλλα ολοι οι 14αρηδες 63.5 φορανε.που το εχεις φτιαξει??
εμενα το μοτερ μου το εφτιαξε ο τσαμος στη μαντρα,και ο θανασης(powerup) εφτιαξε την εξατμιση ολη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αδετφε..
πιστευω οτι εσυ και με 16αρι επρεπε να φορας 65...
εμενα το μοτερ μου το εφτιαξε ο τσαμος στη μαντρα,και ο θανασης(powerup) εφτιαξε την εξατμιση ολη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αδετφε..
πιστευω οτι εσυ και με 16αρι επρεπε να φορας 65...
- kontos_punto1.6GT
- Νικολάκης

- puntoman_xania
- Νικολάκης

ναι αλλα εδω μιλαμε οιτι το αμαξι του φοραει πραγματα πανω και το δικο σου οταν ηταν μαμα με την 25αρα πηγαινε καλυτερα..
ισως να μην εχει ρυ8μισει την γουεστγκεητ σωστα,τι να πω..
ισως να μην εχει ρυ8μισει την γουεστγκεητ σωστα,τι να πω..
- kontos_punto1.6GT
- Νικολάκης

- puntoman_xania
- Νικολάκης

ισως αυτο να φταιει..
ο φιλος μας παραπανω δεν λεει κατι για εκκεντροφορο,αν ομως δεν φοραει πως θα ανοιξουν οι βαλβιδες περισσοτερο για να τοφοδοτηθει σωστα μια μεγαλη τουρμπινα??
ο μηχανικος δεν το ηξερε??
ο φιλος μας παραπανω δεν λεει κατι για εκκεντροφορο,αν ομως δεν φοραει πως θα ανοιξουν οι βαλβιδες περισσοτερο για να τοφοδοτηθει σωστα μια μεγαλη τουρμπινα??
ο μηχανικος δεν το ηξερε??
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Εχω μιλήσει με τον BATMANGT και στο τηλέφωνω.
Όσο αφορα της σωληνώσεις,εγώ που φοράω 25άρα έχω 60άρα,
Εαν φορούσα 28άρα θα φορούσα 63,5
175ps στον στρόφαλλο με 22 κιλά ροπή δεν είναι άλογα για 28αρα.
Φυσικά πέζει ρόλλο που το πήγε σε δυναμόμετρο maha, που είναι αυστηρό όσο αφορα την δυναμομέτρηση στον στρόφαλλο, και όχι σε κάνενα άλλο να του κάνει δωρο παραπάνω άλογα.
Απο κει και έπειτα καλό θα ταν να φτίαξεις πρόγραμμα για 28αρα.
Εαν δεν δεις διαφόρα τότε ασχολέισαι με την westgate.Καλο θα ταν να βάλλεις καμία forge ρυθμιζόμενη.Όσο αφορα την westgate να ξέρεις διότι απο τύχη το έιδα στο δικό μου, σου χει αφήσει κανένα πορτάκι ανοικτό και χάνεις απο κει καυσαέρια....
Μετα εαν πάλι όχι κάνε check το luft.
Eπίσης τσέκαρε κολάρα και τα τσεμπέρια πάνω,μήπως κανένα έχει κλοτσίσει.
Κάνε αυτά και ενημερωσε με...
Όσο αφορα της σωληνώσεις,εγώ που φοράω 25άρα έχω 60άρα,
Εαν φορούσα 28άρα θα φορούσα 63,5
175ps στον στρόφαλλο με 22 κιλά ροπή δεν είναι άλογα για 28αρα.
Φυσικά πέζει ρόλλο που το πήγε σε δυναμόμετρο maha, που είναι αυστηρό όσο αφορα την δυναμομέτρηση στον στρόφαλλο, και όχι σε κάνενα άλλο να του κάνει δωρο παραπάνω άλογα.
Απο κει και έπειτα καλό θα ταν να φτίαξεις πρόγραμμα για 28αρα.
Εαν δεν δεις διαφόρα τότε ασχολέισαι με την westgate.Καλο θα ταν να βάλλεις καμία forge ρυθμιζόμενη.Όσο αφορα την westgate να ξέρεις διότι απο τύχη το έιδα στο δικό μου, σου χει αφήσει κανένα πορτάκι ανοικτό και χάνεις απο κει καυσαέρια....
Μετα εαν πάλι όχι κάνε check το luft.
Eπίσης τσέκαρε κολάρα και τα τσεμπέρια πάνω,μήπως κανένα έχει κλοτσίσει.
Κάνε αυτά και ενημερωσε με...
- puntoman_xania
- Νικολάκης

ναι αλλα ο εκκεντροφορος?
δεν πρεπει να φοραει για να φτιαξει ενα καλο συνολο,και να πετυχει μια αξιοσεβαστη αποδοση??
εκτος κι αν φοραει και δεν το εγραψε.. παω πασο!
δεν πρεπει να φοραει για να φτιαξει ενα καλο συνολο,και να πετυχει μια αξιοσεβαστη αποδοση??
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Μα το προβλημά του με βάση τα λεγομενά του, ειναι στο ότι δεν τουρμπίζει σωστά το αυτοκινητό του.puntoman_xania wrote:ναι αλλα ο εκκεντροφορος?
Εαν φορούσε εκκεντροφόρο τότε θα του έλεγα να το ψάξει όσο αφορά τον χρονισμό και το ''βύθισμα'' που κανει...
- puntoman_xania
- Νικολάκης

οκ,με καλυψες φιλε μου.. ευχαριστω!!