η αεκ επρεπε να χασει για να δειτε την αληθεια καταματα....γιατι ειχατε αρχισει να ονειρευεστε τιτλους και πρωταθληματα επειδη ειχε κανει τα στραβοπατηματα του ο ολυμπιακος!
πρωταθλημα ξανα στον πειραια σας λεω...
Moderator: Puntoclub.gr moderators

Lathos,....oti geles eklane o olympiakos sto prwtathlima,...(asteras, ktl) tis ekane otan eixe xtypisei pali o ledesma.....NIIS wrote:μπορει ο Ολυμπιακος να αποδιοργανωθηκε οπως φωναζουν πολλοι απο την εξοδο του Λεντεσμα,αλλα δε νομιζω οτι ενας παιχτης ειναι ολοι η ομαδα...& παλαιοτερα που ειχε τραυματιστει μια χαρα παιζατε.
...σας περιμενουμε!

An esi thewreis ton gewrgea, ton alexsopoulo (imarton...) kai ton manou iidias barutitas apwleies me tou patsatzoglou, toy bravo kai tou ledesma tote paw paso..._Nikos_ wrote:λοιπον Λευτερη ακου και εσυ, με την ιδια λογικη και μεις εχουμε τραυματιες γεωργεα, αλεξοπουλο και μανου. Με ειδες να τους αναφερω πουθενα? οχι γιατι ξερω οτι η ομαδα εχει μαθει να παιζει και χωρις αυτους..
Και παλι με την ιδια λογικη, κουραση ειχαμε και εμεις, ξερεις παιζουμε και εμεις παιχνιδια δεν καθομαστε ολο τον χρονο για να παιζουμε μονο με τον ολυμπιακο...![]()
Το μεχρι να βγει ο λεντεσμα στριμωγμα δεν θα το ελεγα, κανατε μια φαση στο 15ο δευτερολεπτο εκτος αν εννοεις αυτο στριμωγμα... Το οτι η ΑΕΚ ακομα δεν ειχε βρει τα πατηματα της στο γηπεδο δεν νομιζω οτι λεγεται στριμωγμα. (Το οτι ο ολυμπιακος ειχε μια υπεροχη για 15 λεπτα ναι το δεχομαι). Εκτος αν θες να μου πεις οτι οοοοολος ο ολυμπιακος στηριζεται σε ενα λεντεσμα, κατι το οποιο σε καθιστα αμεσως αδυνατο (στο οποιο εγω προσωπικα διαφωνω, πιστευω και εσυ).. Και σε εμας ο ribo σερνοτανε που στα τελευταια παιχνιδια στηριζομασταν σε αυτον, αυτο ομως δεν μας εμποδισε να κανουμε παιχνιδι..
Οσο για τον Ριμπο ακομα κι αν ξεχασω αυτα που μου ελεγες περι χειροκροτηματος και αναγνωρισης.... η αντιμετωπιση του ηταν εχθρικη γιατι ακουγε γιουχαρισμα σχεδον σε καθε φορα που ακουμπαγε μπαλα. Αυτο μονο "απλα υποστηριζω" την ομαδα μου δεν λεγεται λευτερη. Και σε παρακαλω μην επιμεινεις γιατι εδω δεν προκειται να βρεις δικιο με τιποτα.. Αυτο ελειπε ρε λευτερη να πεταγατε και μπουκαλια... Και απορω κιολας μαζι σου, που τα γυρνας ετσι αποτομα.... Ειδικα απο εσενα δεν το περιμενα.
Οσο για τις φυλλαδες παλι απορω μαζι σου, γιατι κανεις λες και οι δικες σας φυλλαδες ειναι αντικειμενικες!!!! Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας κιολας......
Οσο για τον Φερερ να σε διορθωσω οτι δεν τα κανει λογω παθους για την ΑΕΚ αλλα λογω παθους για την ομαδα του. Εκτος αν θες να μου πεις οτι εσεις ποτε δεν ειχατε παικτες/προπονητες/παραγοντες που παθιαζονταν με την ομαδα σας....
ΥΓ ταβερνιαρη λεγαμε τον Σαντος..