ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' Εθνική 2007-08 Super League

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sun Dec 02, 2007 8:30 pm

και μην πω για τα αισχη που εγιναν με τους οπαδους της ΑΕΚ.. Πρωτη φορα στην ιστορια του ποδοσφαιρου. Ηθελα να ξερα αυτο θα γινοταν ποτε με τους οπαδους του παο η του οσφπ?.......

Image Image Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Dec 02, 2007 9:05 pm

αντε παλι τα ιδια..σου πα εγω ρε Νικο οτι εμεις ειχαμε παιξει??τουλαχιστον τοτε οι αντιπαλοι παιζανε μπαλα οχι...τομπολα..
το μονο γκολ που αξιζατε 100%ηταν Λιμπεροπουλος μετα απο σεντρα Rιvaldo.
ανυπαρκτη ακομα και στο δευτερο για μενα και προσπαθουσε να σωσει οτι μπορει τρεχοντας πανω κατω..το οτι τρεχανε στο δευτερο ημιχρονο δε σημαινει οτι παιζανε και μπαλα.τεσπα...
εχουμε τρελλη πλακα παντως!!!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Sun Dec 02, 2007 9:14 pm

Ηρεμια παιδια,....εχει ακομα 20 ματσακια και πολλα θα αλλαξουν,....πριν 2 αγ. ο θρυλοs ηταν 4οs πισω και απο τον ΑΡΗ και ειχαν αρχισει τα ειρωνικα απο καποιουs με αμνησια,...σημερα ειναι 2οs και 3β πισω απο Αεκ,....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ....για αυτο μην αρπαζεστε....εχει ψωμι πολυ ακομα.

Εγω γουσταρω Αστερα....στην εδρα του καθαριζει στεγνα οτι περναει,....
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

tron
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by tron » Sun Dec 02, 2007 10:34 pm

εμ έτσι που καταντησε ο ΠΑΟΚ

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Sun Dec 02, 2007 11:00 pm

Να τανε μονο ο Παοκ...(ΟΣΦΠ, ΠΑΟ)...
ImageImageImage

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Mon Dec 03, 2007 4:19 pm

α ρε θρυλαρα ποσους θα

γονατισεις ακομα???

πεστε μου ποσους???

μετα την λατσιο σειρα ειχε ο ατρομητος,ακολουθουν λεβαδειακος,βερντερ κ ΑΕΚ....

υπομονη τα καλυτερα ερχονται...
See you in another life . . .

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Mon Dec 03, 2007 5:04 pm

andrew wrote:α ρε θρυλαρα ποσους θα

γονατισεις ακομα???

πεστε μου ποσους???

μετα την λατσιο σειρα ειχε ο ατρομητος,ακολουθουν λεβαδειακος,βερντερ κ ΑΕΚ....

υπομονη τα καλυτερα ερχονται...
Μεθαύριο έχει σειρά ο Διαγόρας! :lol: :lol: :lol:
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Mon Dec 03, 2007 5:06 pm

Τολη πηγαινε γηπεδο 4-1 θα ληξει σιγουρα :)
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

mukos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mukos » Mon Dec 03, 2007 9:05 pm

αντε θα γραψω κ εγω ετσι για το χαβαλε....!!!λυπον ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ παντα κ παντου ασε τα κολοφαρδα goal κτλπ..επε3ε τοπι η ΑΕΚΑΡΑ κ κερδισε τελος.τωρα τι μου λες εσυ ουτε με απασχολουν!!!μπραβο στην ομαδαρα μου που με κανει υπερηφανο.ολοι κατα της ΑΕΚ ειναι οπως ειπε κ ο νικος οι οπαδοι μας ηταν τα πειραματοζωα πρωτη φορα στα χρονικα.3εχναμε τους γαυρους που πετουσαν καροτα κ DVD τα παοκια που μας πετουσαν μπετοβεργες???ετσι ειναι ομως μονο η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ τα πληρωνει...αλλα ολα τα περναμε εμεις κ δν μασαμε με κανεναν που ειναι εμποδιο μας για τους στοχους μας..
Ασε silverako περιμενε μεχρι να μου πεις κατι εσυ,κ 3ερεις ε αντε salonika να δεις το γλυκο (μην 3εχνας το hot dog)

AEKAΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΑΝΤΟΥ
ORIGINAL 21 getto 21
εσυ της μοιρας μου γραφτω μου πειρες την καρδια κ το μυαλο!!

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon Dec 03, 2007 10:28 pm

μαρεσει που εισαι αντικειμενικος,,χαχαχαχα!η περηφανια θα σας φαει αεκακια!!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue Dec 04, 2007 10:27 am

mukos wrote:...3εχναμε τους γαυρους που πετουσαν καροτα κ DVD ...
Μιαs και αναφερεσαι στο Θρυλο, να σου πω οτι μαλλον εσυ ξεχναs οτι τα 3 πρωτα χρονια στο νεο Καραισκακη σχεδον τα μισα παιχνιδια τα εχουμε παιξει κεκλεισμενων θυρων λογω επεισοδιων (ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,....)...οποτε μαλλον εσυ ξεχναs και το σχολιο σου ειναι ακυρο....αληθεια για τιs φωτοβολιδεs εσειs θα τιμωρηθειτε...??

Για τα λοιπα σχολια,...δικαιωμα σου ειναι να λεs οτι πιστευειs οποτε δεν εχω να σχολιασψ κατι.

Υ.Γ....καποιοι που κωλοβαρανε στην Ευρωπη και δεν δινουν καμια σημασια για να εχουν δυναμειs για Ελλαδα, ειναι μπροστα 3β η στα ισα με το Θρυλο που μεχρι τωρα στην Ελλαδα κανει αγγαρεια και εχει και ενα καρο τραυματισμουs,....παρολα αυτα ειναι ευτυχισμενοι,.....Αυτοι οι καποιοι να σκεφτουν μονο τι εχει να γινει αμα αφοσειωθει ο Θρυλοs στο Πρωταθλημα και τελειωσουν και οι τραυματισμοι....(θα γινουν αυτα σιγουρα στουs μηνεs που ερχονται....)...
ImageImageImage

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Dec 04, 2007 4:13 pm

καλα λευτερη, ενταξει θες να μου πεις οτι εσεις τοσα χρονια που περνατε πρωταθλημα σνομπαρατε το champions league????? μην λεμε και οτι θελουμε..

Οσο για τα επεισοδια, δεν λεει κανεις για τις τιμωριες λευτερη γιατι ξερεις καλα ποσες τιμωριες εχει φαει και η ΑΕΚ... Αλλα για το γεγονος οτι βγαλανε τους οπαδους εξω... Αυτο δεν εχει ξαναγινει και δεν θα γινοταν αμα ηταν οπαδοι του ολυμπιακου η του παναθηναικου. Αλλα δυστυχως μια ζωη εμεις την πληρωνουμε...
Image Image Image

mukos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mukos » Tue Dec 04, 2007 4:22 pm

αχ αχ αχ μικρε μου sporti..εδω μας διω3ανε οπαδους ασε τις τιμωριες αλλο το ενα αλλο το αλλο.!!κ οσο που λες οτι σε νοιαζει το CL k oxi το πρωταθλημα αυτο ειναι καραμελα για τον πονο σας που μασουλατε κ το λετε...ο νικος εχει δικιο σε αυτο που ειπε ενταξει θες να μου πεις οτι εσεις τοσα χρονια που περνατε πρωταθλημα σνομπαρατε το champions league????? μην λεμε και οτι θελουμε αυτο ειναι μεγαλη αληθεια..μην 3εχνας τις χρυσες @@@@ που εχετε φαει οπως πχ.7-0 κ ερχεσε φετος με μια λατσιο που ειναι σαν τον εργοτελη κ νικας κ χερεσε. κ εγω παιζω με φιορεντινα UEFA που οσο νανε δν ειναι κ τα ιδια πραματα.. ασε σου λεω καραμελιτσα....κ απο οσα πρωταθληματα που εχεις για πες μου ποσα ερασιτεχνικα εχεις ¨ετσι για να μην 3εχνιομαστε!!!!

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue Dec 04, 2007 4:54 pm

mukos wrote:...εδω μας διω3ανε οπαδους ασε τις τιμωριες αλλο το ενα αλλο το αλλο.!!κ οσο που λες οτι σε νοιαζει το CL k oxi το πρωταθλημα αυτο ειναι καραμελα για τον πονο σας που μασουλατε κ το λετε...ο νικος εχει δικιο σε αυτο που ειπε ενταξει θες να μου πεις οτι εσεις τοσα χρονια που περνατε πρωταθλημα σνομπαρατε το champions league????? μην λεμε και οτι θελουμε αυτο ειναι μεγαλη αληθεια..μην 3εχνας τις χρυσες @@@@ που εχετε φαει οπως πχ.7-0 κ ερχεσε φετος με μια λατσιο που ειναι σαν τον εργοτελη κ νικας κ χερεσε. κ εγω παιζω με φιορεντινα UEFA που οσο νανε δν ειναι κ τα ιδια πραματα.. ασε σου λεω καραμελιτσα....κ απο οσα πρωταθληματα που εχεις για πες μου ποσα ερασιτεχνικα εχεις ¨ετσι για να μην 3εχνιομαστε!!!!
1ον αγαπητε "πιτσιρικο" Μουκο (ηλικιακα αν το παμε ετσι... :cool: :P ) εγω δεν ειπα ποτε οτι τοσα χρονια που περνω πρωταθλημα σνομπαρα το C.L. - ο Θρυλοs δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ αυτο,...ενω εσειs το κανετε φετοs και το ειχατε ξανακανει πριν 1-2 χρονια παλι στο ΟΥΕΦΑ...απλα τιs περισσοτερεs απο τιs αλλεs χρονιεs ειδικα τελευταια τον παιζανε στο C.L. και απο το 1ο-2ο παιχνιδι ηταν εκτοs διεκδικησηs ουσιαστηκα...οποτε οσο να ναι δεν παλευανε με το ιδιο τροπο....μην τα μπλεκουμε ολα μαζι...Φετοs εχει κανει υπερπροσπαθεια μεχρι στιγμηs στην Ευρωπη...

2ον...Εγω να δεχθω οτι η Λατσιο δεν ειναι υπερομαδα αλλα αν εσυ νομιζειs οτι το να κανειs διπλο μεσα στην εδρα Ιταλικηs (εστω και μεσαιαs αυτη τη στιγμη αλλα με βαρυ ονομα) Ομαδαs σε γεματο γηπεδο που παιζουν τα ρεστα τουs και με βοηθεια απο γκρι ειναι ευκολο τοτε τι να πω...

Αλλα ακομα και αν δεχτω οτι το διπλο στην Λατσιο δεν το πολυ μετραs....η 3αρα μεσα στην Βρεμη δεν σου κανει? Η μηπωs και η Βερντερ ειναι καμια ομαδουλα...?

Η μηπωs δεν επαιξε μπαλαρα μεσα στην Ρεαλ και εξαιτιαs τoυ Κασιγιαs δεν εφυγε με το 3-3...?

Συν το κεκλεισμενων θυρων 1ο παιχνιδι με Λατσιο που με κοσμο ηταν 100% νικη......

Λοιπον αν αυτα εσυ τα θεωρειs καραμελα τοτε κατι πρεπει να αλλαξειs στο πωs βλεπειs τα πραγματα... :cool:

Για το ποσα ειναι ερασιτεχνικα και ποσα επαγγελματικα απο τα πρωταθληματα δεν καταλαβαινω που κολλαει η ερωτηση,.....μηπωs εχειs περισσοτερα επαγγελματικα και δεν το ξερω,....ειτε ετσι ειτε αλλιωs απο κατω ειστε.....και εν τω μεταξυ η αριθμηση ειναι στα 14 χρονια ανευ.... :P
ImageImageImage

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Dec 04, 2007 5:40 pm

καλα ενταξει δεν ειναι και φαβορι για το champions league ο ολυμπιακος....

με την βερντερ επαιξε πολυ ωραια (?) και νικησε αν και ξερεις καλα οτι αν αλλαζανε θεσεις η βερντερ και ο ολυμπιακος θα μου λεγατε ητανε πολυ τυχεροι που νικησαν. Αν θες παραδειγμα μπορω να σου φερω την τριαρα στο καραισκακη απο την ροσενμποργκ που ηταν για υποβιβασμο στην νορβηγια. Κατα την γνωμη μου μοιαζανε αυτα τα 2 ματς και οχι μονο στο σκορ. Απλα δεχομαι οτι το εψαχνε το διπλο καιρο ο ολυμπιακος οποτε οπως και να ρχοτανε το ιδιο θα εκανε, ποσο μαλλον με μια αντιπαλο οπως η βερντερ που μπορει να μην οπως ηταν πριν απο 2-3 χρονια αλλα δεν παυει να ειναι μια παρα πολυ καλη ομαδα, το οποιο δειχνει και η θεση της στην μπουντεσλιγκα.

Στο ματς που πραγματικα επαιξε καλα ο ολυμπιακος αν οχι καλα, με παθος αν θες ηταν στην ρεαλ οπου το χ το αξιζε 100%. Απο εκει και περα με την λατσιο η οποια ξερουμε πολυ καλα ΟΛΟΙ οτι δεν ειναι ομαδα επιπεδου champions league, εντος αν θυμασαι ο ολυμπιακος ηταν μαυρα χαλια, και στην ρωμη εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου, αλλα σταθηκε τυχερος αφου εκανε 2 φασεις και μπηκανε γκολ και οι 2.. Με την ρεαλ εδω δεν το συζηταω καν και ο βαθμος που πηρε πολυς ηταν..

Οσο για το οτι σνομπαρει η ΑΕΚ το uefa, ειναι γεγονος και δεν σου κρυβω οτι ειμαι δυσαρεστημενος απο αυτο. Οποτε εδω δεν εχω να σου πω κατι, οτι και να πεις εχεις δικιο.
Image Image Image

Post Reply