Με τράκαραν παρκαρισμένο

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Z3RatuL
Νικολάκης
Νικολάκης

Με τράκαραν παρκαρισμένο

Post by Z3RatuL » Mon Sep 24, 2007 9:48 am

Πριν λίγες μέρες ήμουν στη δυσάρεστη θέση να πάω να πάρω το αυτοκίνητο από εκεί που το είχα παρκάρει και το βρήκα σε άθλια κατάσταση. Εδώ είναι που καταλαβαίνεις πως αν δεν έχεις πάρκινγκ (και λόγω οικονομικής δυσχέρειας να μην μπορείς να πάρεις/νοικιάσεις) αφήνεις στο έλεος του Θεού μία περιουσία! Κάποιος, μάλλον σουρωμένος, είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο στην πίσω αριστερή πλευρά και το κατέστρεψε σχεδόν. Το βαθούλωμα φτάνει σχεδόν μέχρι την πόρτα (πάλι καλά που δεν χτύπησε την κολώνα), ενώ οι γρατζουνιές δίνουν και πάιρνουν.

Όπως είναι φυσικό, ο/η εν λόγω μάγκας/μάγκισα δεν άφησε σημείωμα αλλά σηκώθηκε κι έφυγε και οι περίοικοι εκεί δεν άκουσαν τίποτα και είμαι πλέον αναγκασμένος να το φτιάξω μόνος μου.

Το θέμα είναι πως σε τέτοιο αυτοκίνητο -Punto ELX75 MK1 '95- που πλέον πάνω από 2.000-2.500 δεν το πουλάς ότι και να του χεις κάνει όσο και να το χεις προσέξει, η ζημιά μου φαίνεται είναι κοντά στα μισά λεφτά και δε ξέρω πλέον αν αξίζει. Το γουστάρω πολύ αυτό το αυτοκίνητο αλλά πλέον μετά και με ένα θέμα που είχε προκύψει και άλλαξα εξάτμιση και καταλύτη είναι θηλιά στο λαιμό μου.

Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε περίπου σε τι κατάσταση είναι και ρωτάω αν κανένας από εσάς ξέρει φαναρτζή, ή κατάστημα που επιδιορθώνει βαθουλώματα και δε σε γδύνει κιόλας θα είμαι πολύ ευγνώμων!

Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

There's a diference between living & BEING ALIVE!

bravonick
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by bravonick » Mon Sep 24, 2007 9:57 am

Τι να 'πω.... περαστικά φιλαράκι.... δυστυχώς δεν είμαι απο Αθήνα για να σε βοηθήσω σε θέμα φαναρτζή....
πολύ μου την δίνει πάντως που δεν αφήνουν ούτε ένα σημείωμα...(λες και θα τα πλήρωνε απο την τσέπη του).... Μία φορά κάρφωσα έναν που τον είδα να ξηλώνει καθρέφτη και δεν σταμάτησε.... έγραψα σε ένα χαρτάκι την πινακίδα και το άφησα στο παρμπρίζ του άλλου.... :grin:
Ventivalvola Potenza!

castoras
Schumacher
Schumacher

Post by castoras » Mon Sep 24, 2007 10:18 am

bravonick wrote:Τι να 'πω.... περαστικά φιλαράκι.... δυστυχώς δεν είμαι απο Αθήνα για να σε βοηθήσω σε θέμα φαναρτζή....
πολύ μου την δίνει πάντως που δεν αφήνουν ούτε ένα σημείωμα...(λες και θα τα πλήρωνε απο την τσέπη του).... Μία φορά κάρφωσα έναν που τον είδα να ξηλώνει καθρέφτη και δεν σταμάτησε.... έγραψα σε ένα χαρτάκι την πινακίδα και το άφησα στο παρμπρίζ του άλλου.... :grin:
Εγω παλι σε αντιστοιχη περιπτωση πεταξα ενα κουτακι κοκακολα και της βουλιαξα τον ουρανο.....ηθελε δεν ηθελε σταματησε!!!
Image

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Mon Sep 24, 2007 11:15 am

Περαστικά φιλαράκι... :sad:

Z3RatuL
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Z3RatuL » Mon Sep 24, 2007 12:12 pm

Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί όμως ρε παίδες; ΟΚ ευχαριστώ για τη συμπάθεια, αλλά χρειάζομαι κάποιος που ξέρει εδώ μέσα να μου πει έναν καλό φαναρτζή.

Και κάτι άλλο επειδή δε θέλω να χρησιμοποιηθεί στόκος με τίποτα, με τεφλόν γίνεται δουλειά για να έρθει στην παλιά κατάσταση η λαμαρίνα που έχει βαθούλωμα;

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Mon Sep 24, 2007 12:25 pm

castoras wrote:Εγω παλι σε αντιστοιχη περιπτωση πεταξα ενα κουτακι κοκακολα και της βουλιαξα τον ουρανο.....ηθελε δεν ηθελε σταματησε!!!
Καλός είσαι..δε λέω αλλά εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο
Image
ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙΛΕΩΓΩ!!! PDT_Armataz_01_39 PDT_Armataz_01_35
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Sep 24, 2007 12:29 pm

Περαστικα φιλε μου..Να φανταστω δεν ειχες κομματια πεσμενα απο αυτον στο σημειο που σε χτυπησε..δυστυχως ετσι δεν προκειται να το βρεις.Αν κιολας εχουνε περασει οι μερες και δεν εχει επανελθει ο τυπας,μαλλον εξανεμιζονται οι ελπιδες να επιστρεψει και να σου αφησει καποιο σημειωμα.(μιλαω απο προσωπικη εμπειρια..)
Αυτο που βλεπω εκ πρωτης οψης παντως ειναι οτι εχεις χτυπημα μονο στο φτερο και λιγο στην πορτα, οποτε το κοστος δεν ειναι τοσο μεγαλο -οχι βεβαιως οτι ειναι μικρο αφου ουτε σου περισσευουν ουτε υπηρχε λογος να πρεπει να τα σκασεις σε εναν λαμαρινο-βαφεα.Παντως για αρχη δοκιμασε να επιδιορθωσεις το φτερο (συνηθως τα τραβανε με βεντουζες ή με ακιδες,μετα τα στοκαρουν και το βαφεις επιμερους..) και μετα την πορτα που ειναι πολυ λιγο..
Δυστυχως εκει που εισαι δεν μπορω να σου συνιστησω κανεναν ..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

castoras
Schumacher
Schumacher

Post by castoras » Mon Sep 24, 2007 12:38 pm

TOLAROS wrote:
castoras wrote:Εγω παλι σε αντιστοιχη περιπτωση πεταξα ενα κουτακι κοκακολα και της βουλιαξα τον ουρανο.....ηθελε δεν ηθελε σταματησε!!!
Καλός είσαι..δε λέω αλλά εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο
Image
ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙΛΕΩΓΩ!!! PDT_Armataz_01_39 PDT_Armataz_01_35
Ε, μα τα ηθελε ο κwλος της....χτυπησε τον καθρεπτη και πηγε να φυγει η παλιο!@#$%^&*!!!!Καλη η μεθοδος που προτεινεις αλλα δεν προλαβαινω να το γεμισω,να απασφαλισω κλπ!!! :grin:
Sorry ρε φιλε Z3RatuL, δεν παιζουμε με τον πονο σου....απλα κοιταμε να τον διασκεδασουμε,αυτα πλεον εχουν γινει καθημερινα....δυστυχως
Image

Z3RatuL
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Z3RatuL » Mon Sep 24, 2007 12:44 pm

Ευχαριστώ φίλε P.A.D.R.C, κι εγώ αυτό νόμιζα ότι θα χρειαστεί (τράβιγμα με βεντούζα), αλλά θέλω να αποφύγω το στοκάρισμα όσο γίνεται, κι αν γίνεται φυσικά... Θα κάνω μία γύρεα στην Αθήνα και στην περιοχή που μένω (Ζωγράφου) μπας και βρω τίποτε.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Sep 24, 2007 12:46 pm

Δυστυχως αν βαλεις φτερο (κοψε-ραψε ειναι η διαδικασια) θα σου κοστισει παραπανω ..τουλαχιστον αν ειναι καινουργιο..
Image

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Mon Sep 24, 2007 12:49 pm

P.A.D.R.C wrote:Δυστυχως αν βαλεις φτερο (κοψε-ραψε ειναι η διαδικασια) θα σου κοστισει παραπανω ..τουλαχιστον αν ειναι καινουργιο..
Στα 3πορτα είναι μανούρα η όλη διαδικασία,θέλει κόψιμο η λαμαρίνα σε συγκεκριμένο σημείο και μετά να πέσει κοπτοραπτική,ενώ στα 5πορτα απλά αλλάζεις πόρτα
Το απόλυτο link....

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Mon Sep 24, 2007 12:51 pm

βασικα δεν ξερω ουτε εγω αλλα μου περασε απ'το μυαλο μηπως βρεις αλλο ανταλακτικο για το πισω μερος και μηπως ερθει πιο φτηνα...
δεν ξερω ομως να σε βοηθησω.
φαναρτζηδες ξερω απο εδω μερια(δυτικα και κοκκινια)ομως δε μπορω να πω τιποτα για την τιμη...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Sep 24, 2007 12:55 pm

TOLAROS wrote:
P.A.D.R.C wrote:Δυστυχως αν βαλεις φτερο (κοψε-ραψε ειναι η διαδικασια) θα σου κοστισει παραπανω ..τουλαχιστον αν ειναι καινουργιο..
Στα 3πορτα είναι μανούρα η όλη διαδικασία,θέλει κόψιμο η λαμαρίνα σε συγκεκριμένο σημείο και μετά να πέσει κοπτοραπτική,ενώ στα 5πορτα απλά αλλάζεις πόρτα
Στα 5πορτα punto...αρκει να μην βρει πισω κολωνα..!το ιδιο και για τα 4θυρα κοψε-ραψε..
Image

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Mon Sep 24, 2007 1:13 pm

P.A.D.R.C wrote:..αρκει να μην βρει πισω κολωνα..!το ιδιο και για τα 4θυρα κοψε-ραψε..
Άμα βρει κολώνα...τότε χ@Σ# μέσα VGA!To κόστος ανεβαίνει τρελά σε σημείο που αν είναι παλιό τ'αμάξι το σκέφτεσαι αν αξίζει τον κόπο
Το απόλυτο link....

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Mon Sep 24, 2007 1:15 pm

εγω παντως οπως βλεπω τη ζημια δε νομιζω οτι φτιαχνετε, θα πρεπει να αλλαξεις φτερο. πες μας σε ποια περιοχη εισαι μηπως σου προτεινουμε κατι!

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”