Frankfurt 2007: Fiat Grande Punto Abarth "essesse"

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Fri Sep 21, 2007 9:23 pm

Ενταξει, εδω βλεπουμε σ' ολα τα αυτοκινητα με αυτοματο κιβωτιο, να εχει στροφομετρο και η FIAT δε βαζει μπαρομετρο, στα σημερινα της αυτοκινητα με turbo!!Ε τι αλλο να πω!!ΣΠΑΓΓΟΙΟΙΟΙ!!

Image

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Fri Sep 21, 2007 9:24 pm

Ενταξει, εδω βλεπουμε σ' ολα τα αυτοκινητα με αυτοματο κιβωτιο, να εχει στροφομετρο και η FIAT δε βαζει μπαρομετρο, στα σημερινα της αυτοκινητα με turbo!!Ε τι αλλο να πω!!ΣΠΑΓΓΟΙΟΙΟΙ!!
Image

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Fri Sep 21, 2007 9:27 pm

Μαλιστα.Εχουμε και λεμε!T-Jet, Abarth κτλ χωρις μπαρομετρο.....και ο server μας, κανει τα δικα του, double post και τα τετοια....χαχαχαχα!!!Nice!!
Image

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Fri Sep 21, 2007 9:38 pm

...κοίτα να δεις που απο εκεί που ανειρευόμουν οτι έκανα παντιλίκια με miata
τώρα βλέπω να τουρμπίζω την σκασμένη 5η στην βούτα....

είμαι σοβαρα γιατρέ μου???

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Fri Sep 21, 2007 9:56 pm

spartiatis wrote:99% δεν εχει μπαρομετρο!εδω μερικες αυτοβιομηχανιες εχουν καταργησει τον δεικτη θερμοκρασιας!υποστηριζουν οτι πια τα αμαξια ειναι τοσο αξιοπιστα που δεν χρειαζονται δεικτες για να βλεπει ο οδηγος!
λαλακία τους!!!
Δηλαδή στα καινούργια αμάξια είναι πολύ δύσκολο να χαλάσει ο θερμοστάτης τους?
Χωρίς δείκτη θερμοκρασίας πως θα καταλαβαίνεις αν έχει ζεσταθεί η μηχανή σου για να μπορείς να το ξεκWλι@sειΣ? :mrgreen:
Ούτε το golf gt δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας...και τί καταλάβαν?Βάρος τους είναι ή μήπως μεγάλος κόπος?

Και για το μπαρόμετρο:υποτίθεται ότι έβγαλαν στην κυκλοφορία ένα turbo-sport αυτοκίνητο,ο αγοραστής θα δώσει τόσα λ7 για να το αοκτήσει,και δεν μπορούσαν να βάλουν ένα μπαρόμετρο?!(θα ανέβαινε το κόστος κατασκευής?!)ΕΛΕΟΣ!!

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sat Sep 22, 2007 12:02 am

δεν ειναι θεμα κοστους πιστευω!ας πουμε το golf ή η 116 ή το Yaris που δεν εχουν δεικτη θερμοκρασια αν αυριο κανεις ενα γκαλοπ σε αυους που το αγορασαν αυτα τα αυτοκινητα και τους ρωτησεις αν θεωρουν μειονεκτημα το που δεν εχει δεικτη που περισοτεροι θα σου πουν οχι!πλεον με ενα μπλε σηματακι στο κατραν σε ειδοποιει οτι η μηχανη ειναι κρυα και οταν φυγει αυτη η ενδειξη απο το κατραν τοτε σημαινει οτι ζεσταθηκε!ειναι πιο ευκολο για τον κοινο οδηγο αυτη διαδικασια απο το να καθεται να βλεπει τον δεικτη οσο και σας φαινεται απιστευτο! οι εποχες αλλαζουν...!τελος τα αναλυτικα κατραν...!κοστιζουν και ειναι ξεπερασμενα...!

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Sat Sep 22, 2007 1:24 am

εγω ειμαι του παλιου παντως θελω να εχω δυνατοτητα να βλεπω τι γινεται και οχι απλα ενα φωτακι να μου λεει αν ειναι κρυο ή οχι αυτα ειναι λαλακιες
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Sat Sep 22, 2007 1:30 am

+1

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Sep 22, 2007 9:07 am

Tι να λεει..Εξισου λλακια ηταν και το λαμπακι της υπερθερμαμσης,αλλα το βαζουν στα μικρου κυβισμου..Για αυτο οποιος θελει να ειναι σιγουρος ,κονσολιτσα με οργανακια :-)..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Sat Sep 22, 2007 12:19 pm

spartiatis wrote:δεν ειναι θεμα κοστους πιστευω!.......................κοστιζουν και ειναι ξεπερασμενα...!
τελικά κοστίζουν ή όχι??
spartiatis wrote:ας πουμε το golf ή η 116 ή το Yaris που δεν εχουν δεικτη θερμοκρασια
Το yaris δείχνει θερμοκρασία απλά είναι με κουτάκια στο καντράν.
BLUE SCORPION wrote:εγω ειμαι του παλιου παντως θελω να εχω δυνατοτητα να βλεπω τι γινεται και οχι απλα ενα φωτακι να μου λεει αν ειναι κρυο ή οχι αυτα ειναι λαλακιες
+1000

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Sat Sep 22, 2007 2:30 pm

Μιας και λέμε για ενδείξεις κτλ ξέρετε ότι σε clio 1.6 προηγούμενο μοντέλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΈΡΓΑ;;Την έχουν στριμώξει σε σημείο(μπροστά και χαμηλά στο μοτέρ μ'ένα σωρό μ@λ@κιες από πάνω της) που δεν μπορείς να τη βγάλεις όταν ανοίγεις το καπό!!!!Πρέπει να πας συνεργείο ή τελοσπάντων να σηκώσεις τ'αμάξι,γυμνό χέρι δε χωράεινα την τραβήξει.Ο έλεγχος στάθμης γίνεται μόνο απ'το ηλεκτρονικό καντράν στο πάνελ οργάνων.Έτσι όμως δεν βλέπεις τί χρώμα έχουν τα λάδια ώστε να κρίνεις αν θα πας για αλλαγή...
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sat Sep 22, 2007 2:33 pm

κοστιζουν αλλα δεν ειναι αυτος λογος που δεν το βαζουν!κανεις λαθος το νεο yaris δεν εχει δεικτη μονο ενα μια μπλε ενδειξη οταν ειναι κρυο και φευγει οταν ζεσταθει!!ειμαι σιγουρος γιατι το εχει η μητερα μου!και εγω θελω αλλα fiat λεει θελε!

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Sat Sep 22, 2007 3:44 pm

spartiatis wrote:κοστιζουν αλλα δεν ειναι αυτος λογος που δεν το βαζουν!κανεις λαθος το νεο yaris δεν εχει δεικτη μονο ενα μια μπλε ενδειξη οταν ειναι κρυο και φευγει οταν ζεσταθει!!ειμαι σιγουρος γιατι το εχει η μητερα μου!και εγω θελω αλλα fiat λεει θελε!
Για να το λες κάτι θα ξέρεις...
Το έχω κάνει test drive το yaris και θυμόμουν ότι είχε 6-8 γραμμές που σου έδειχναν την θερμοκρασία...τεσπά...λάθος θυμόμουν... :???:

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Sat Sep 22, 2007 4:35 pm

και εγω θελω αλλα fiat λεει θελε!
αφου θες πουλα το πουντο και παρε γιαρις
το καλυτερο ειναι να εχεις σωστες ενδειξεις και να ξερεις ανα πασα στιγμη τι θερμοκρασια εχεις
ενα μπαρομετρο εαν εχεις υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα και
ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου θα ηταν ακομα καλυτερα αν γινοταν να υπηρχαν ολα αυτα.
ολα τα παραπανω και ακομα περισσοτερα που δεν θυμαμαι τωρα χρειαζονται το τι δεν τα βαζουν ειναι αλλο θεμα, κανενας κινητηρας δεν ειναι αξιοπιστος ολα ειναι μηχανηματα και τα μηχαναματα χαλανε, τωρα εαν εσυ θες να μην βλεπεις τπτ απο οτι γινεται μεσα στον κινητηρα δικαιωμα σου εγω ειμαι τις παλιας σχολης και θελω να τα βλεπω ολα στο αμαξι μου και ειδικα εαν καποια στιγμη σου βγαλει προβλημα (υπερθερμανση κινητηρα για πχ ) ειναι καλυτερο να εχεις μια βελονα που να σου δειχνει ακριβως που βρισκεται ( η θερμοκρασια για πχ) και ενα λαμπακι οταν φτανει στο οριο παρα απλα ενα μπλε λαμπακι μονο το οποιο δεν ξερεις σε ποια θερμοκρασια αναβει και αν την στιγμη που θα αναψει ειναι πολυ αργα .
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Sat Sep 22, 2007 4:48 pm

BLUE SCORPION wrote:
και εγω θελω αλλα fiat λεει θελε!
αφου θες πουλα το πουντο και παρε γιαρις
το καλυτερο ειναι να εχεις σωστες ενδειξεις και να ξερεις ανα πασα στιγμη τι θερμοκρασια εχεις
ενα μπαρομετρο εαν εχεις υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα και
ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου θα ηταν ακομα καλυτερα αν γινοταν να υπηρχαν ολα αυτα.
ολα τα παραπανω και ακομα περισσοτερα που δεν θυμαμαι τωρα χρειαζονται το τι δεν τα βαζουν ειναι αλλο θεμα, κανενας κινητηρας δεν ειναι αξιοπιστος ολα ειναι μηχανηματα και τα μηχαναματα χαλανε, τωρα εαν εσυ θες να μην βλεπεις τπτ απο οτι γινεται μεσα στον κινητηρα δικαιωμα σου εγω ειμαι τις παλιας σχολης και θελω να τα βλεπω ολα στο αμαξι μου και ειδικα εαν καποια στιγμη σου βγαλει προβλημα (υπερθερμανση κινητηρα για πχ ) ειναι καλυτερο να εχεις μια βελονα που να σου δειχνει ακριβως που βρισκεται ( η θερμοκρασια για πχ) και ενα λαμπακι οταν φτανει στο οριο παρα απλα ενα μπλε λαμπακι μονο το οποιο δεν ξερεις σε ποια θερμοκρασια αναβει και αν την στιγμη που θα αναψει ειναι πολυ αργα .
+1
Και ένα hallmeter θα ήταν καλή φάση...Δεν είναι τρελή ανάγκη αλλά οκ.

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”