ΠΑΟ πρωταθλητής ευρώπης 2007

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

fiat uno
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

ΠΑΟ πρωταθλητής ευρώπης 2007

Post by fiat uno » Mon May 07, 2007 4:15 pm

Σε έναν καταπληκτικό τελικό απο πλευράς τεχνικής και θεάματος ο Παναθηναϊκός κέρδισε 93-91 τη ΤΣΣΚΑ και σήκωσε το 4ο κύπελλο πρωταθλητριών!!!(Περισσότερα από κάθε άλλο ελληνικό σύλλογο)

Τριφυλλάρα είσαι τρέλλα, με 4 αστέρια στη φανέλα.

Μπράβο στους παίχτες, τον προπονητή, την τεχνική ομάδα, το κόσμο και τους τρελοβάζελους Γιαννακόπουλους που χάρισαν άλλη μια πρωτιά στην Ελλάδα!!!

Royaldeck
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Royaldeck » Mon May 07, 2007 4:28 pm

Ειμαστε και θα ειμαστε μια απο τις ομαδες που θα πρωταγωνιστουν στα ευρωπαικα κυπελα οσο θα εχουμε για προεδρους τους αδελφους Γιαννακοπουλους!

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια!
RoyalDeck
Fiat Punto Sporting 01' 1.2lt

iasonas
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by iasonas » Mon May 07, 2007 4:39 pm

μπραβο σε ολους, μας εκαναν κ παλι υπερηφανους, μπραβο κ στον Παπαλουκα που πηγε να το γυρισει μονος του. κ εκει Ελληνας χρειαστηκε αλλιως θα τους ειχαμε διασυρει.

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (παμε για το 5ο)
http://ermionianday.blogspot.com/

-----------
Ειμαστε αυτοι που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα...

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Mon May 07, 2007 7:10 pm

τριφυλλαραααααααααααααααααα!πρασινη τρελλαααααααααα!

dimitris95
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by dimitris95 » Mon May 07, 2007 7:58 pm

παλι την καναμε... 4ο ευρωπαικο.. ειμαστε ευρωπαικη δυναμη στο μπασκετ.. κατεστημενο.. τελειωσε..
πραγματικα πολυ ωραιος αγωνας με αγωνια θεαμα διακυμανση στο σκορ υψηλο σκορ.. κ στο τελος νικητη τον ΠΑΟ.....!!!!!!!! τι αλλο θελουμε;;;;;;!!!!!!!!!
μπραβο σε ολους μου κανουν υπερηφανους τους παναθηναικους κ ολους τους μη κομπλεξικους Ελληνες..........
d.i.s.p.i.c.

μα οποιος δ χασει στα λεφτα κ στην αγαπη δ εχει μαθει τη ζωη...

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Mon May 07, 2007 9:28 pm

dimitris95 wrote:...μπραβο σε ολους μου κανουν υπερηφανους τους παναθηναικους κ ολους τους μη κομπλεξικους Ελληνες..........
Tωρα αυτο τι το ηθελεs Δημητρακη αγορι μου..??? :cool: :razz:

Μαλλον ησουνα μικροs και δεν θυμασαι τα πανυγηρια με κασκολ τηs Ρεαλ του αρχηγου σαs "κυριου" Αλβερτη (παρεα με τον Οικονομου) στο χαμενο τελικο του Ολυμπιακου με Ρεαλ στην Σαραγοσα ... :cool: :cool: Αυτο περι κομπλεξικων....

αλλα την σωστοτερη κουβεντα την ειπε ο Παυλοs εχθεs....ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ.....

Γιατι φυσικα δεν ξεχνω οτι και τα χρονια Ιωαννιδη - Ιβκοβιτs στο γαυρο,...οι ιδιοι προεδροι ηταν τα ιδια λεφτα ριχνανε, παιχταραδεs φερνανε και Ομπραντοβιτs ειχατε ενα διαστημα αλλα η σφαλιαρα επεφτε η μια μετα την αλλη,......Για το γεγονοs οτι φτασατε εκει που φτασατε πρεπει να ευχαριστειτε το θειο Κοκκαλη που διελυσε την ομαδα του 97 και απο τοτε παρατησε και το Μπασκετ....Αυτα για να μαθαινουν οι νεοτεροι....

Και επειδη ζουμε στο σημερα....ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την κουπα..!

Υ.Γ. Ο Παπαλουκαs ειναι τεραστιοs παιχτηs......και η Εθνικη οσο παιζει αυτοs και Διαμαντιδηs δεν εχει να φοβαται τιποτα..... :grin: :grin:

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon May 07, 2007 11:43 pm

Μπραβο στον Παναθηναικο και πιστευω οτι το αξιζε!
οσο για τον Ολυμπιακο στο μπασκετ θα πω το εξης:
ειμαστε σαν ενα Punto gt που καποτε δουλευε στο 1,6 σταθερα και τωρα δουλευει στο 0,1 με καμμενες τις μισες βαλβιδες!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Tue May 08, 2007 3:22 am

Αν και Ολυμπιακός βαμμένος και άρρωστος, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν και ειναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα τα τελευταία χρόνια και απο φέτος μετά απο πέντε χρόνια η καλύτερη της Ευρώπης...

Όσο για την δική μου ομάδα, ελπίζω ο Κοκκαλης να αφήσει εντελώς το μπάσκετ και να αφήσει τους αφούς Αγγελόπουλους να διαχειριστούν μόνοι τους το τμήμα μπάσκετ και τότε θα ξαναδούμε ημέρες τίτλων...

Αυτά...

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Tue May 08, 2007 8:33 am

Sporti wrote:
dimitris95 wrote:...μπραβο σε ολους μου κανουν υπερηφανους τους παναθηναικους κ ολους τους μη κομπλεξικους Ελληνες..........
Tωρα αυτο τι το ηθελεs Δημητρακη αγορι μου..??? :cool: :razz:

Μαλλον ησουνα μικροs και δεν θυμασαι τα πανυγηρια με κασκολ τηs Ρεαλ του αρχηγου σαs "κυριου" Αλβερτη (παρεα με τον Οικονομου) στο χαμενο τελικο του Ολυμπιακου με Ρεαλ στην Σαραγοσα ... :cool: :cool: Αυτο περι κομπλεξικων....

αλλα την σωστοτερη κουβεντα την ειπε ο Παυλοs εχθεs....ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ.....

Γιατι φυσικα δεν ξεχνω οτι και τα χρονια Ιωαννιδη - Ιβκοβιτs στο γαυρο,...οι ιδιοι προεδροι ηταν τα ιδια λεφτα ριχνανε, παιχταραδεs φερνανε και Ομπραντοβιτs ειχατε ενα διαστημα αλλα η σφαλιαρα επεφτε η μια μετα την αλλη,......Για το γεγονοs οτι φτασατε εκει που φτασατε πρεπει να ευχαριστειτε το θειο Κοκκαλη που διελυσε την ομαδα του 97 και απο τοτε παρατησε και το Μπασκετ....Αυτα για να μαθαινουν οι νεοτεροι....

Και επειδη ζουμε στο σημερα....ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την κουπα..!

Υ.Γ. Ο Παπαλουκαs ειναι τεραστιοs παιχτηs......και η Εθνικη οσο παιζει αυτοs και Διαμαντιδηs δεν εχει να φοβαται τιποτα..... :grin: :grin:
Ερωτηση....
Τωρα ποιος ειναι κομπλεξικος?????
Ποιος μας μιλαει για το παρελθον????
Αν ξεκινησουμε ετσι παει θα το κανουμε ολοι το τοποι χαλια.....
Το κακο ειναι οτι ξεχνατε και εσεις ευκολα....
:D :D :D :D

Αλλα το θεμα εδω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το παρελθον αλλα το παρον.
Και το παρον λεει 4 ΦΟΡΕΣ πρωταθλητες ΕΥΡΩΠΗΣ.....
Μπραβο στα παιδια που εχουν ΠΛΕΟΝ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ και ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue May 08, 2007 8:58 am

SilverPunto wrote:...
Ερωτηση....
Τωρα ποιος ειναι κομπλεξικος?????
Ποιος μας μιλαει για το παρελθον????
Αν ξεκινησουμε ετσι παει θα το κανουμε ολοι το τοποι χαλια.....
Το κακο ειναι οτι ξεχνατε και εσεις ευκολα....
:D :D :D :D

Αλλα το θεμα εδω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το παρελθον αλλα το παρον.
Και το παρον λεει 4 ΦΟΡΕΣ πρωταθλητες ΕΥΡΩΠΗΣ.....
Μπραβο στα παιδια που εχουν ΠΛΕΟΝ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ και ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
Αγαπητε Σιλβερακο ξερειs πολυ καλα οτι δεν εχω τετοια κομπλεξ και το να μιλαs για πραγματικα γεγονοτα του παρελθοντοs δεν ειναι κομπλεξ,...(εδω εσειs μα τα ζαλιζετε για το Γουεμπλει ακομα.... :P :P )...

Οπωs και να χει τα Συνγχαρητηρια τα εχετε και το εγραψα....αλλα βρε συ ατιμουτσικο οι βρισιεs και το "πεσιμο" στο ξενοδοχειο στον παικταρα το Παπαλουκα γιατι? αυτη ειναι η κοσμια συμπεριφορα που αναφερειs?..Δηλαδη αν δεν ηταν κοσμια θα του ειχατε ανοιξει το κεφαλι και θα τον ειχατε κρεμασει απο το μπαλκονι αναποδα...?? :shock: :shock: :razz: :razz:

Και ελα σε καμια συναντηση και ασε τα σχολια απο δω μεσα....αντε..! :P

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Tue May 08, 2007 9:39 am

ναι ασε τα εχουμε δει και τα δικα σας κατα καιρους με αλλους Ελληνες παικτες του εξωτερικου ακομα και με τον ιδιο τον Παπαλουκα πολυ προσφατα...... οποτε μην μιλας για εμας.

Επισης κανενας μα κανενας δεν λεει οτι εκτος απο τους αμυαλους που τον γιουχαρανε στο γηπεδο ητανε και κοσμος εξω απο το ξενοδοχειο ο οποιος τον χειροκροτησε και φωναζε το ονομα του......αυτα βεβαια δεν τα κοιταμε. Γιατι να τα κοιταξουμε αλλωστε?

και αφου θελουμε να μιλαμε για παρελθον ο Οικονομου σε ποια ομαδα πηγε μετα, μολις γυρισε Ελλαδα???????? Ετσι για να κοιταμε και λιγο οτι αυτους που βριζαμε αυτους καναμε θεους μετα. Μονο που αυτο γινεται μονο στον γαυρο και ποτε μεχρι τωρα στον ΠΑΟ......και μιλαμε για το μπασκετ εεεεεε.

Λοιπον δεν πειραζει το ειπα και το ξαναλεω, Μαης μηνας και παλι πρασινα ειναι τα αθλητικα γεγονοτα της τηλεορασης......φραπεδακι και γωνια καναπε για να μην πιανεται και το χερι σας για τους υπολοιπους.
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Tue May 08, 2007 9:45 am

Για το θέμα του Παπαλουκά ο Λευτέρης απάντησε στο σχόλιο του Γιώργου για τους οπαδούς και την κόσμια συμπεριφορά.. δεν ξεκίνησε εκείνος την κουβέντα..
Οπότε η καμπανιά πάει μάλλον στον silver που είδε μόνο τα καλά και άφησε τα άσχημα..

Μ'αρέσει που δεν θέλετε να γυρνάμε στα παλιά Τάσο!!!

Και ερώτηση Κρίσεως: Γιατί όλο το χειμώνα (μέχρι Απρίλη) δεν ακούσαμε βάζελους να μιλάνε για μπάσκετ?????????????????????????
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Tue May 08, 2007 9:55 am

Εγω μιλαω πρωτα για το μπασκετ Αγγελε και μετα για ολα τα αλλα, γιατι αυτο ξερω καλυτερα, ο Λευτερης ξερει. Απο τη αρχη της χρονιας με ακους να μιλαω για το μπασκετ.

Παρελθον γυρισε ο Λευτερης οχι εγω η ο Γιωργος οποτε μαλλον ακυρο το σχολιο :)
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Tue May 08, 2007 10:02 am

Εγώ προσωπικά δε σε έχω ακούσει να μιλάς ποτέ για μπάσκετ.. μόνο για ποδόσφαιρο..

Και όσο για το παρελθόν το ξεκίνησε ο Λευτέρης αλλά εσύ το συνέχισες..
οπότε έγκυρο το σχόλιο...
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue May 08, 2007 10:03 am

TasosB wrote:ναι ασε τα εχουμε δει και τα δικα σας κατα καιρους με αλλους Ελληνες παικτες του εξωτερικου ακομα και με τον ιδιο τον Παπαλουκα πολυ προσφατα...... οποτε μην μιλας για εμας.

Επισης κανενας μα κανενας δεν λεει οτι εκτος απο τους αμυαλους που τον γιουχαρανε στο γηπεδο ητανε και κοσμος εξω απο το ξενοδοχειο ο οποιος τον χειροκροτησε και φωναζε το ονομα του......αυτα βεβαια δεν τα κοιταμε. Γιατι να τα κοιταξουμε αλλωστε?

και αφου θελουμε να μιλαμε για παρελθον ο Οικονομου σε ποια ομαδα πηγε μετα, μολις γυρισε Ελλαδα???????? Ετσι για να κοιταμε και λιγο οτι αυτους που βριζαμε αυτους καναμε θεους μετα. Μονο που αυτο γινεται μονο στον γαυρο και ποτε μεχρι τωρα στον ΠΑΟ......και μιλαμε για το μπασκετ εεεεεε.

Λοιπον δεν πειραζει το ειπα και το ξαναλεω, Μαης μηνας και παλι πρασινα ειναι τα αθλητικα γεγονοτα της τηλεορασης......φραπεδακι και γωνια καναπε για να μην πιανεται και το χερι σας για τους υπολοιπους.

Τασο λοιπον ακου....

Ο Παπαλουκαs οταν επαιξε στο ΣΕΦ πριν ενα μηνα και ενω η ΤΣΣΚΑ νικησε καπου 20+ ποντουs, αποθεωθηκε...!...και μην ξεχναμε οτι τα παιδια αυτηs τηs Εθνικηs μπασκετ ειναι κατι ιδιαιτερο.

Εξω απο το ξενοδοχειο εγω παντου διαβασα οτι κοντεψανε να τον πλακωσουν...

Ο οικονομου ηρθε μια χρονια, ποτε δεν αποθεωθηκε και για αυτο και εφυγε νυχτα,....οσο για αυτο που λεs και εισαι και σιγουροs ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟ ΜΕΤΑ, δεν εχω παρα να σου θυμισω ενα παιχτη....ΖΑΡΚΟ ΠΑΣΠΑΛΙΕ λεγοταν και η συνεχεια γνωστη.....

και επειδη η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα και μπορουμε να μιλαμε ολη μερα εγω τερμα,...... :cool:

Post Reply