μια απο τα ιδια αλλα δε βρισκω ακριβως το σημειο που τριζει..spartiatis wrote:φιλε g αν αυτο μου μυριζει οτι το θορυβο το κανει η ζωνη ασφαλειαςτου συνοδηγου που μπορει να ειναι νοθρη!τραβα το καθισμα μποστρα ωτε το πλαϊνο του να μην ακουπαει στην ζωνη και μετα βαλτην σωστα στην θεση της την ζωνη!αν συνεχησει τοτε βαλε σιλικονη στις ενωσεις που κανει το πλαστικο!αν φταει η ζωνη τοτε με εμενα απλο μαζιλαρακι ζωνη θα ησυχασει!
Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- polatov
- Schumacher

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
brotherfiat128
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
brotherfiat128
- Μαθαίνω να στρίβω.

- TOLAROS
- Schumacher

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ-ΜΠΑΣΑ!!!Το ντουλαπάκι με ρεγουλάρισμα της βίδας φτιάχνεται.Το πλαστικο πανω απο το κοντερ θέλουν λίγο σφίξιμο οι βίδες στο γείσο το καντράν χωρίς να διαρκέσει όμως καιρό...redgi180 wrote:Εχω το grande sporting και εχω κανει 7800 χλμ.Μεχρι στιγμης σε λακουβες κοπαναει το ντουλαπακι,σε `τραχυ` δρομο τριζει το πλαστικο πανω απο το κοντερ ενω και η εταζερα πισω δεξια ακουγεται στις λακουβες.Αυτα μεχρι στιγμης....Α και στα μπασα απο το ηχοσυστημα τριζουν οι πορτες....Δεν ειναι και πολλα
- grandeBILL
- Schumacher

- redgi180
- Νικολάκης

ενας νεος θορυβος που εμφανισε το γκραντε ειναι και αυτος : με ανοιχτο ελαφρα το παραθυρο του οδηγου (οχι τερμα κατω) ακουγεται ενα σχετικα εντονο κλακ κλακ ακριβως διπλα στο αυτι μου.τερμα κατω δεν ακουγεται.παιζει το παραθυρο?κανενα πλαστικο να παιζει?παντως καποιους τριγμους που ειχε το πλαστικο πανω απο το καντραν ως δια μαγειας εξαφανισθηκαν!
- vdsracing
- Μαθαίνω να στρίβω.

Την ωρα που στο κάνει πάτα στιγμιαία το κουμπί του παραθύρου για να ανέβει ελάχιστα.Μετά λογικά θα σταματήσει ο θόρυβος.redgi180 wrote:ενας νεος θορυβος που εμφανισε το γκραντε ειναι και αυτος : με ανοιχτο ελαφρα το παραθυρο του οδηγου (οχι τερμα κατω) ακουγεται ενα σχετικα εντονο κλακ κλακ ακριβως διπλα στο αυτι μου.τερμα κατω δεν ακουγεται.παιζει το παραθυρο?κανενα πλαστικο να παιζει?παντως καποιους τριγμους που ειχε το πλαστικο πανω απο το καντραν ως δια μαγειας εξαφανισθηκαν!
-Βαγγέλης-
- Crazy Greek
- Εμαθα να ξεκινάω.

- TOLAROS
- Schumacher

Λογικό είναι...Είναι δύσκολο να πετύχει κανείς την ίδια ανοχή(άρα και τριγμούς)σε εφαρμογή πλαστικών υλικών μ'αυτή που είχαν στην εργοστασιακή τοποθέτηση,όσο καλός φανοποιός και να'ναιCrazy Greek wrote:Εμενα δεν ετριζε καθολου μεχρι που εβγαλα το ταμπλο για να το βαψω και με τη επανατοποθετηση του εχει αρχισει να ψιλοτριζει...![]()
![]()
- spoke
- Νικολάκης