Ανάρτηση σε sporting mkII αλλά τι???

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
punteas16v
Νικολάκης
Νικολάκης

Ανάρτηση σε sporting mkII αλλά τι???

Post by punteas16v » Mon Mar 26, 2007 11:25 pm

Έχω ενα sporting ρε παιδιά mkII 1250cc.. Το αμάξι έχει 70.000 χλμ. και η ανάρτηση είναι η μαμά που φόραγε απο την fiat. Σκέφτομαι να του αλλάξω μόνο αμορτισέρ αλλά δ ξέρω ποια να του βάλω. Μέσα στη fiat που ρώτησα μου είπαν για bilstein. Εσείς τι λετε?? Βασικά θέλω να κρατάνε και σε καμια γρήγορη στροφή.. Αν μπορείτε πείτε μου και καμια τιμή.. thnx!!

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon Mar 26, 2007 11:38 pm

καλησπερα.αν δεν θελεις χαμηλωμα θα σου προτεινα εντελως θεωρητικα τα monroe reflex ή τα kayaba που ειναι ελαφρως σκληροτερα απο τα μαμα.τα bilstein ειναι πολυ καλα αλλα μπορει να σου φανουν σκληρα.μια ενδιαμεση και δοκιμασμενη λυση ειναι τα ΚΟΝΙ.ψαξε λιγο μεσα στο forum εχουν συζητηθει πολλα.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

sp95tb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by sp95tb » Tue Mar 27, 2007 9:38 pm

Φιλε puntea στο δικο μου φοραω τα bilstein sprint και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Θα σου συνιστουσα παντως να αλλαξεις και ελατηρια γιατι τα μαμισια ειναι για πεταμα...Τα bilstein θα τα βρεις γυρω στα 400-430 ευρω την τετραδα.

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Tue Mar 27, 2007 11:58 pm

Ανάλογα τί θες αυτό θα πάρεις.Εγώ πριν κανα τρίμηνο αλλαξα αμορτισέρ και ελατήρια και έβαλα ΗR ελατηριο με bilstein μαύρα αμορτισέρ.Τα αμορτισέρ αυτά δεν ενδείκνυνται για χαμήλωμα αλλά εγώ τα έβαλα.Γύρω στα 150 ευρώ παίζουν αυτά. Τώρα αν κρατήσεις τα μαμά ελατήρια έχεις επιλογές τα Kayaba,monroe reflex,bilstein black και τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα τα οποία θα τα έβαζα ευχαρίστως γιατί είναι ρυθμίζόμενης σκληρότητας και όταν θα πέφτουν σε απόδοση τα σκληραίνεις και έτσι έχουν κάπως καλύτερη απόδοση.

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: Ανάρτηση σε sporting mkII αλλά τι???

Post by iceman_n » Wed Mar 28, 2007 12:31 am

punteas16v wrote:Έχω ενα sporting ρε παιδιά mkII 1250cc.. Το αμάξι έχει 70.000 χλμ. και η ανάρτηση είναι η μαμά που φόραγε απο την fiat. Σκέφτομαι να του αλλάξω μόνο αμορτισέρ αλλά δ ξέρω ποια να του βάλω. Μέσα στη fiat που ρώτησα μου είπαν για bilstein. Εσείς τι λετε?? Βασικά θέλω να κρατάνε και σε καμια γρήγορη στροφή.. Αν μπορείτε πείτε μου και καμια τιμή.. thnx!!

ψαξε λιγο στο φορουμ και θα βρεις απαντησεις στις απορειες σου, μην ξανασυζηταμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια

punteas16v
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Ανάρτηση σε sporting mkII αλλά τι???

Post by punteas16v » Thu Mar 29, 2007 2:01 am

iceman_n wrote:ψαξε λιγο στο φορουμ και θα βρεις απαντησεις στις απορειες σου, μην ξανασυζηταμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια
Έχω κοιταξει φίλε μου αλλα δεν εχω βρει για το συγκερκριμένο ερωτημα που κανω. Οι περισσότεροι επισκέπτες και μελη λενε για χαμηλωμα.. Φιλικά.. :grin:

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Mar 29, 2007 12:50 pm

Αφού δεν θες χαμήλωμα δίνεις κάπου 150 ευρώ και βάζεις μια τετράδα αμορτισέρ sachs(αν θες μαλακά), bilstein μαύρα αλλά ακόμα καλύτερα δίνεις κάτι παραπάνω και βάζεις ΚΟΝΙ κόκκινα τα οποία είναι ρυθμιζόμενης σκληρότητας...

punteas16v
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by punteas16v » Fri Mar 30, 2007 1:07 am

Oκ παιδιά... Σας ευχαριστώ!!

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”