alla min ksexniomaste.. ta punto einai kala alla ta kitrina einai alliws..
To αμάξι του tarif-man (puntogtman)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- jkarpas
- Έβγαλα το Ν

- manthosgt
- Εμαθα να ξεκινάω.

ΕΣΥ ΜΑΝΘΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ?!!!ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΚΡΕ ΜΑΝΘΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ!!ΕΓΩ ΤΑ ΣΤΗΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
προς το παρον λεγε οτι θες ...
αν ομως μου τη βιδωσει
και βαλω πανω την μαμα ΙΗΙ θα αισθανθεις αθανασιος διακος το επιασες
?? το αμαξακι μου με τη μαμα τουρμπινα τσαγιασε vtec
.... πες μας τωρα οτι εισαι δυνατοτερος !!!

προς το παρον λεγε οτι θες ...
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Νικολάκης

ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!ΤΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΣΕΡΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΓΚΑΖΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΗΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!! ΒΑΛΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΗΝ I H I ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ SIMCA!! Ο Mr. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ!!!
- jkarpas
- Έβγαλα το Ν

- manthosgt
- Εμαθα να ξεκινάω.

μιχαλακη καλυτερα να ξερεις οτι δεν παει το αμαξι οπως εγω τη δεδομενη στιγμη παρα να νομιζεις οτι το αμαξι παει τα κερατα του οπως εσυ σε ολη σου τη ζωη .... επισης μαθε πως ο λογος που απαντω εγω για το νικο ειναι το οτι οπως ειστε καμποσοι που και καλα τον πειραζετε ετσι ειμαι κι εγω η και αλλοι που τον σιγονταρουμε ! αν τωρα το ΙQ σου δε σηκωνει πανω απο ενα ατομα πες το μου να σταματησω !!!!!!!
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Νικολάκης

Το IQ μου δεν σηκωνει κατι ατομα σαν κι εσενα!Με τον Νικο εχω κανει και 5 συζητησεις παραπανω και αυτα που λεμε ειναι για τη πλακα!Αυτα που μου λες εσυ απο το πουθενα,λες και σε ξέρω απο εχτες ειναι για τσαμπουκα(στην ταβερνα π.χ.)!Στο λεω λοιπον για τελευταια φορα σταματα να με προκαλεις γιατι μπλεκεις με λάθος ατομο!!Ειναι η τελευταια φορα που μπαινω στην βαρετη διαδικασια να ασχοληθω μαζι σου!ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑ!!
-
paola_7
- puntogtman
- Schumacher