Φώτα Xenon σε Mk2b

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
kstavros
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kstavros » Fri Feb 09, 2007 9:25 pm

ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η4 ΜΕ 200€ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΧΕΝΟΝ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΙ ΧΕΝΟΝ.

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Feb 09, 2007 10:22 pm

kstavros wrote:ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η4 ΜΕ 200€ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΧΕΝΟΝ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΙ ΧΕΝΟΝ.
φιλε μου καλησπερα θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρους ελληνικους χαρακτηρες.ευχαριστω!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sat Feb 10, 2007 1:23 am

δεν πιστευω οτι ο φιλος ενοουσε οτι ηθελε φωτα xenon και στην μεγαλη σκαλα!πιστευω οτι ελεγε μονο για μεσσαια!

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Sat Feb 10, 2007 12:47 pm

kstavros wrote:ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η4 ΜΕ 200€ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΧΕΝΟΝ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΙ ΧΕΝΟΝ.
Κι εγώ για bi-xenon λεω...
Image
.

xristos_ph_hgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xristos_ph_hgt » Sun Feb 18, 2007 5:21 pm

φιλος μου ηλεκτρολογος τα βαζει με 260 ευρω κομπλε.οποιος θελει pm. το μαγαζι ειναι μεταμοφωση.
ps.δεν εχω μαθει ακομα τι γινεται με bixenon H4

vnem
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by vnem » Tue Feb 20, 2007 1:24 am

Παιδες όντως μαλ@$@$ μου καμία σχέση η xenon με τις μούφα απλά εκείνες που είδα ήταν τελείως μάπα τελικά. Θα της ξηλώσω να βάλω και εγώ. Τελικά Η4 μέχρι 280ε σε καλή ποιότητα βρίσκεις εύκολα?

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Tue Feb 20, 2007 2:39 am

προσεξε το κιτ να ειναι ποιοτικο!κυκλοφορουν πολυ χαμηλης ποιοτητας κιτ απο κινα κτλ!!γιατι πχ αν σου καει ο μετασχηματηστης τι κανεις?!στο λεω για μην πληρωσεις κατι και μετα το ξαναμετανοιωσεις!Α!αυτες οι λαμπες που πηρες πολυ πιθανον να ηταν απλα βαμενες μπλε και να μην φωτιζαν και καλα!απλα να βγαζαν ενα μπεδιζον φως αλλα πολυ αδυνατο για δεις!

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Tue Feb 20, 2007 9:15 am

spartiatis wrote:προσεξε το κιτ να ειναι ποιοτικο!κυκλοφορουν πολυ χαμηλης ποιοτητας κιτ απο κινα κτλ!!γιατι πχ αν σου καει ο μετασχηματηστης τι κανεις?!στο λεω για μην πληρωσεις κατι και μετα το ξαναμετανοιωσεις!Α!αυτες οι λαμπες που πηρες πολυ πιθανον να ηταν απλα βαμενες μπλε και να μην φωτιζαν και καλα!απλα να βγαζαν ενα μπεδιζον φως αλλα πολυ αδυνατο για δεις!
Ολα απο κίνα είναι spartiatis, ακόμα και κάποια "Philips" που κυκλοφορούν...απλά πολλοί που τα φέρνουν εδώ τα βαπτίζουν γερμανικά, γαλλικα κλπ...
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα σου καει το kit πχ. μετά από μια εβδομαδα. Γι'αυτό υπάρχει και η εγγύηση. Τουλαχιστον 1 χρόνου και απο κάποιο σοβαρό κατάστημα που θα μπορέσει να καλύψει την στραβή των κινέζων.
Image
.

xristos_ph_hgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xristos_ph_hgt » Tue Feb 20, 2007 3:00 pm

ρε παιδια ακομα και τα philips εκει κατασκευαζονται.οποτε μην τρελενεστε.απλα δωστε προσοχη στο αν οι ενισχυτες ειναι μεταλικοι.την ποιοτητα των καλωδιων.

xristos_ph_hgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xristos_ph_hgt » Wed Feb 21, 2007 12:41 am

μιλησα με τον φιλο μου.240 ευρω τελικα παιδια.οποιος θελει pm και του δινω στοιχεια

mike2007gt3
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mike2007gt3 » Wed Feb 21, 2007 1:43 am

παιδες δεν ξερω τι λετε αλλα εχω ανθρωπο που με τοποθετηση χρεωνει 230 οτι τυπο λαμπας και να φοραει το αμαξι και με εγγυηση 1 χρονο.οποιος θελει πμ η τηλ στο προφιλ
kalhnyxta

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Wed Feb 21, 2007 1:05 pm

αυτες οι τιμες ειναι για xenon ή για bi-xenon?ξερετε καποιον που εχει το κιτ της phillips?μονο ενα χρονο δινουν εγγυηση ολοι?

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Wed Feb 21, 2007 2:16 pm

spartiatis wrote:αυτες οι τιμες ειναι για xenon ή για bi-xenon?ξερετε καποιον που εχει το κιτ της phillips?μονο ενα χρονο δινουν εγγυηση ολοι?
Δεν υπάρχει κιτ της philips γιατι η philips δεν κατασκευαζει aftermarket kit xenon οπως και ακρετες εταιρίες που έχω ψάξει (osram, ge,...). Απλά ο κινέζος αντιγράφει το σχέδιο της philips ή αλλων εταιριών απο εργοστασιακά xenon ή φτιάχνει δικό του και βάζει αυτoκόλλητο philips. Αυτό δεν σήμαινει ότι ολα τα κινέζικα είναι μούφα. Σημασία έχει το kit να έχει πάρει έγκριση τύπου για να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στην ευρώπη. Ενας ενδεικτικός τρόπος για να το δει κανεις αυτό είναι απο ένα σηματάκι Ε με εναν αριθμό διπλα του πχ. Ε13, μεσα σε ένα κύκλο. Εγγύηση είναι μερικοί που πλέον δίνουν και 2 χρόνια.
Image
.

bill33
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by bill33 » Wed Feb 21, 2007 2:20 pm

Sonicboom wrote:Σημασία έχει το kit να έχει πάρει έγκριση τύπου για να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στην ευρώπη. Ενας ενδεικτικός τρόπος για να το δει κανεις αυτό είναι απο ένα σηματάκι Ε με εναν αριθμό διπλα του πχ. Ε13, μεσα σε ένα κύκλο.
Το οποιο και παλι δεν σε διασφαλίζει γιατι τετοια σημανση ειχαν και τα κινεζικα ηλεκτρικα σιδερα που παθαινες ηλεκτροπληξια.

Ειναι να μην πεσεις στην περιπτωση.

xristos_ph_hgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xristos_ph_hgt » Wed Feb 21, 2007 2:45 pm

και τα κινεζικα "philips" η μονη ομοιοτητα με τα αληθινα ειναι μαλλον αυτο που γραφουν.οτι χρισημοποιειται η τεχνολογια philips.τιποτα αλλο.κι οποιος δεν θελει κινεζικα και κορεατικα παει σε αμερικανικα με το αναλογο κοστος βεβαια.σχεδον διπλη τιμη ισως και παραπανω.και παλι αντιγραφη ειναι.

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”