Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???

Oι ψηφοφορίες του club

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply

Τριζει το Δικο σας PUNTO?

ΝΑΙ
120
33%
ΚΑΘΟΛΟΥ
89
25%
ΛΙΓΟ
152
42%

Total votes: 361

kfakitsas
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kfakitsas » Thu Jan 18, 2007 10:24 am

Εμένα τελευταία κάνει κάτι κλακ κλακ που έρχονται από πίσω όταν πατάω λακούβες . Τώρα τι είναι δεν ξέρω . Από το ταμπλό τρίζει αυτό το ξεχωριστό πλαστικό κομμάτι που είναι στον πίνακα οργάνων . Μεγάλο λάθος τον Ιταλών αυτό .

Maria Puntova
Schumacher
Schumacher

Post by Maria Puntova » Thu Jan 18, 2007 10:56 am

kfakitsas wrote:Εμένα τελευταία κάνει κάτι κλακ κλακ που έρχονται από πίσω όταν πατάω λακούβες . Τώρα τι είναι δεν ξέρω . Από το ταμπλό τρίζει αυτό το ξεχωριστό πλαστικό κομμάτι που είναι στον πίνακα οργάνων . Μεγάλο λάθος τον Ιταλών αυτό .

Ο ήχος που περιγράφεις έχει φτάσει και στα δικά μου ακουστικά όργανα....αν θυμάμαι καλά ο γιατρός είχε πει πρόβλημα στα αμορτισερ μου γιατί χρειάζεται να βάλω κάτι (που δεν θυμάμαι τι...αλλά ή απλή λογική μου κατάλαβε...κάτι σαν βάση) για να μην χτυπάει!

Όσο για το ταμπλό που λες... εμένα αν και είναι 11 ετών σε πληροφορώ δεν τρίζει καθόλου... το μόνο που τρίζει είναι η δεξιά πόρτα και αυτό γιατί υπήρξε ένα μικρό χτύπημα πριν λίγο καιρό... διαφορετικά δε νομίζω να άκουγα τίποτα!

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
PDT_045

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Thu Jan 18, 2007 11:01 am

καλα λευτερη εγω με την εξατμιση.. αστα να πανε χαχα:D εχω κονσερτο σε καποιες φασεις!! χιχιχ :) :) :)
Red like passion!!

Maria Puntova
Schumacher
Schumacher

Post by Maria Puntova » Thu Jan 18, 2007 11:11 am

Dreamcatcher wrote:καλα λευτερη εγω με την εξατμιση.. αστα να πανε χαχα:D εχω κονσερτο σε καποιες φασεις!! χιχιχ :) :) :)
ρε συ..αυτό δεν είναι πρόβλημα...το θέμα είναι να ασχοληθεί λίγο αυτός που την έβαλε! Κρίμα που δεν μπορείς να δεις τη δική μου...πραγματικά όταν σηκώσεις το αυτοκίνητο και δει (φαντάσου το βλέπω εγώ που είμαι γυναίκα και δεν έχω ΤΗΝ εμπειρία) μοιάζει να έχει τοποθετηθεί με χάρακα και όσο πιο σταθερά και ψηλά γίνεται... και απο θόρυβο...δόξα το Θεό μόνο τον ελικοπτερικό (αλλά γι' αυτό τη βάλαμε οεο!)

PDT_045

kakavia
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kakavia » Thu Jan 18, 2007 11:14 am

Sporti wrote:Γρασακι στιs πορτεs εβαλεs ???Και εγω για την ακαμψια νομιζα αλλα τελικα η λυση ηταν απλο γρασακι στο μηχανισμο στην πορτα και θα δειs οτι τελικα ειναι μπετον το αμαξι.....

Στο ταμπλο τι τριξιματα εχει,..που?εγω το καλοκαιρι ειχα απο τα πλαστικα δεξια αριστερα στο μικρο παραθυρακι αλλα οταν επεσε λιγο η θερμοκρασια σταματησαν ολα....Γενικα απολυτη ησυχια...και το εχω πανω απο 6μηνο....κοντα 15.000 χλμ...
Θα το δοκιμάσω το γρασάκι.
Στο ταμπλό το ακούω κάπου αριστερά, ή στο παραθυράκι όπως λες ή αριστερά στο καντράν.
kakavia, like the fish soup :razz:
Grande 1.2 , φυσικά μαύρο :grin:

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Thu Jan 18, 2007 11:20 am

Μαρια οχι ρε μια χαρα ειναι η δουλεια απο τον μπασσο ηχο εννοω μετα συντονιζουν τα πλαστικα στην καμπινα χιχι :D
Red like passion!!

Maria Puntova
Schumacher
Schumacher

Post by Maria Puntova » Thu Jan 18, 2007 11:25 am

χαχα... άλλο αυτό... εγώ έχω ξεχάσει πλέον το θόρυβο απο το sub σε σχέση με τα πλαστικά (αφού μας άφησε ξαφνικά..και τώρα ο μουσικός μου ήχος μοιάζει απίστευτα με ήχο παλιού ταξί...Καζαντζίδης και ποδόσφαιρο είναι τα μόνα που μπορείς να ακούσεις πια...γκρρρ)

PDT_045

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Thu Jan 18, 2007 12:11 pm

λοιπον εμενα ετριζε πολυ απο πισω κ δεξια... εκανα ενα σουπερ πλυσιμο κ μεσα στις ροδες πολυ νερο.. περιοριστικε ο θοτυβος αισθητα... οσο ενα μεταλικο γυαλινο τριξιμο, οφειλοταν στο πλαστικο καλυμα στο πορτ παγκαζ.. το οποιο ειχε λασκαρει κ ακουμπαγε στο τζαμι...λυση το στουμπωσα με πανακι κ ουτε κιχ... αχ να δουμε απο σημερα παλι τι θα ακουγεται..αχ αχ αχ καλα ειχα καιρο να κανω ησυχη διαδρομη

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Thu Jan 18, 2007 12:48 pm

φιλε g επειδη μετα πο καιρο παλι θα σου ακουγεται θα σου προτεινα κατι!παρε ενα σπρει γρασου και ριξε στα πισω σινεμπλοκ!εγω το εκανα αυτο και μετα ηταν σαν καινουργιο ουτε τριγμος ουτε τιποτα εδω και ενα χρονο!α!και απο μεσα κοιτα μπορει να κανουν θορυβο και τα κουπωματα των πισω καθισματων!βαλε αναμεσα στο κουμπωμα και στον μεντεσε ενα πανακι!θα ησυχασεις μια για παντα!παντως δοξα το θεο το punto mk2b μου εδω και 3,5 χρονια δεν εχει κανει ουτε τσικ!περα απο αυτα που ανεφερα και τα εφτιαξα ευκολα!πιθανων αυτο ισχυει και για τα αλλα μοντελα αυτο!οποτε ψαξιμο....! [/php]

kostas2005
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kostas2005 » Thu Jan 25, 2007 1:37 pm

Εμένα το μόνο σημείο που τρίζει είναι η βάση του cdplayer ......

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Thu Jan 25, 2007 4:34 pm

εκει μονο με σπρει σιλικονης περιμετρικα του θα κανεις δουλεια!βεβαια το καλοκαιρι που θα εχει 40 βαθμους και το χτυπαει εκει ο ηλιος ειναι λογικο να τριζει!με του το δροσισεις με air-condition θα ελλατωσει!

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Thu Jan 25, 2007 9:38 pm

ναι ρε συ spartiatis εχεις δικιο βεβαια δε ξερω ποια ειναι τα σινεμπλοκ..ναι ντροπη μου...στα καθισματα το εχω κανει ευχαριστω παντως.,..τωρα μου ακοουγεται απο τη δεξια κολβνα ενας θορυβοςκοντα στη πορτα του συνοδηγου...ενα γκλιν γκλιν...τι να πεις.. εμενα απο το 2 χρονο ολα αυτα,,,κ το χω κ γω 3,5...τι να πεις...ευχαριστω παντως

Barouir
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Barouir » Mon Jan 29, 2007 4:35 pm

Εμένα τρίζει το πισω σπαστό παραθυρο του οδηγου οταν παταω σε λακκούβες, και κλασσικα το πλαστικό στο ταμπλό με CD Α/C κλπ, κυρίως όταν είναι ανοιχτο το A/C

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Mon Jan 29, 2007 11:24 pm

φιλε g αν αυτο μου μυριζει οτι το θορυβο το κανει η ζωνη ασφαλειαςτου συνοδηγου που μπορει να ειναι νοθρη!τραβα το καθισμα μποστρα ωτε το πλαϊνο του να μην ακουπαει στην ζωνη και μετα βαλτην σωστα στην θεση της την ζωνη!αν συνεχησει τοτε βαλε σιλικονη στις ενωσεις που κανει το πλαστικο!αν φταει η ζωνη τοτε με εμενα απλο μαζιλαρακι ζωνη θα ησυχασει!

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Mon Jan 29, 2007 11:49 pm

xmmmm αυτο πραγματικα δε το χα σκεφτει την ανεβοκατεβαζα μονο πανω κατω ξερεις στις ρυθμισεις αλλα ολο αυτος ο ηχος... θα το κανω να δω... αλλα απο τον αλλο μηνα μιας κ δεν εχω διπλωμα κλαψ κλαψ...

Post Reply