Rotrex υπερτροφοδοτηση σε HGT και G Sporting!

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Dec 18, 2006 3:23 pm

Orange wrote:skinboy η τοποθετηση εισαγωγης εξαγωγης γινεται με κολαρα σωληνες σιλικονης και σωληνες ανοξειδωτους, απο οτι μου ειπε και μου εδειξε στο δικο του αυτοκινητο.Και γενικως μη σε φοβιζει η φωτο και μη "κολλας" με αυτην.Δεν εχει καμια σχεση-εννοω τον ευκαμπτο σωληνα-με την τελικη τοποθετηση, συγνωμμη που δεν στο αναφερα.
Αλλο που ξεχασα να σου πω ειναι οτι intercooler μπαινει και ειναι μεσα στην τιμη.Σε ερωτηση μου ομως που θα βρει χωρο να το βαλει, μου απαντησε να μην φοβαμε γιατι μπαινει της FIAT αυτο που "φοραει" το Punto MkII turbodiesel!!!???Και αυτο μου φανηκε περιεργο!
με τις Βενζινες τι κανει ειναι το θεμα....
εκει με κολαει εμενα...
:-)

Punto HGT SC Evo

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Mon Dec 18, 2006 3:59 pm

εγω θα συμφωνησω με τον skinboy.

ειναι καλυτερο αν μπορεις να αγορασεις τα κομματια ξεχωριστα και σε ορισμενα πραγματακια να βαλεις κατι καλυτερο απο αυτα που δινει το κιτ. μπορει να σου κοστισει κατι παραπανω (ισως και οχι) αλλα θα εισαι σιγουρος για την ποιοτητα των κομματιων.
sotiris 14

Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon Dec 18, 2006 4:04 pm

Με τις βενζινες, δε κανει τιποτα παιδια.Καμια αναφορα για αλλη τρομπα-αν εννοεις αυτο skinboy-η εστω αλλες παροχες.Μονο ενα ξερο "επαναπρογραμματισμο της δικιας σου E.C.U. στην Ιταλια" πηρα σαν απαντηση και τιποτα παραπανω!

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Dec 19, 2006 10:18 am

Aυτο ειναι που με προβληματιζει , ακριβως οπως το λες...
Επειδη ξερω οτι οσες δοκιμες εχουνε γινει να επαναπρογραμματιστει ο HITACHI εχουνε ναυαγησει , κολιωμαι λιγο.
Επισης δεν ξερω κατα ποσο τα μπεκ του HGT Μπορουνε να ανταπεξελθουνε στα αλογα αυτα...(ξερω οτι δεν μπορουνε).
Ειναι επομενος πολλα τα σκοτεινα σημεια που απο την εμπειρεια μου δεν καλυπτονται απο τον τροπο που λενε.
πχ
η Novitec για τα 204 αλογα κιτ που δινει στου κοτσαρει αλλα 2 μικρα μπεκ και παραλληλο εγκεφαλακι που διαβαζει πιεση και στροφες για να ψεκασει αναλογα .
Ο λογος επιλογης των 2 εχτρα μπεκ εναντι του ενος ειναι καθαρα για θεμα ομοιομορφου ψεκασμου και δυνατοτητα καλης λειτουργιας σε χαμηλη απαιτηση καυσιμου (χαμηλες στροφες).
Μια τετοια λυση σε Bolt on κατασταση ειναι ποιο καλη.
τωρα αν και εφοσον ο κομπρεσσορας αυτος το κιτ, επιδεχεται επαναπρογραμματισμο απο ιταλια απο ανθρωπους που μπορουνε να το κανουνε τοτε παω πασο.
ανα τον κοσμο , 2 εταιρειες μπορουνε να το κανουνε αυτο σε 1 stage k 2 stage ατμοσφαιρικα μοτερ απο οσο ξερω.
η μια ειναι Αγγλια και εχει κ θυγατρικη στην Ιταλια.
Τωρα αν παμε ποιο βαθια τον Hitachi ΜFI-201 μπορει να τον αναπρογραμματισει και
N tecnhology
Leone motorsport (se συνεργασια με την Alien) italy
επαναπρογραμματιζεται και για το GroupA HGT που τρεχει στην Ισπανια
επαναπρογραμματιζεται και για το Abarth Cup πρωταθλημα εννιαιου για Ιρλανδια.

τωρα απο εκει και περα δεν ξερω τι να πω.
Αλλα εχω μια ερωτηση.
Ξερει καποιος απο οσους εχετε μιλησει αν πουλαει η Rotrex ΜΟΝΟ τον κομπρεσσορα με την βαση του , το λουρι του , την τροχαλια του , και το συστημα λιπανσης του ? και αν ΝΑΙ , ποσο ????
Punto HGT SC Evo

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Dec 19, 2006 10:30 am

Ευχαριστω και παλι skinboy.Με κολλησες ακομα περισσοτερο!!Τελικα θελει πολυ ψαξιμο φιλε.
Ο αντιπροσωπος της Rotrex στην Ελλαδα πουλαει και σκετους κομπρεσορες
και το κιτ.Το κιτ το εχει προσφορα μου ειπε μεχρι τελος του χρονου η ωσπου να του τελειωσουν τα κομματια που εχει, απο 1900 ευρω, 1630.
Παντως βρηκα αλλον dealer που κανει και τοποθετηση με συνολο καπου στα 2500!!!???
Ελα στη συναντηση αυριο αν μπορεσεις, να μου ανοιξεις κι αλλο τα ματια.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Dec 19, 2006 10:46 am

Αμα εχω αμαξι και μπορω ναι , διοτι εχω λυμενα πραγματα και φτιαχνω διαφορα...
Punto HGT SC Evo

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Dec 19, 2006 10:47 am

skinboy εχεις pm.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Dec 19, 2006 1:25 pm

ναι σου απαντησα ...... :-)
Παντος με 2000ε - που μου λες....ειναι καλη φαση οτι ακομα και να θελει για να γινει jet φαση ολο το πραγμα....
Punto HGT SC Evo

STEiN
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by STEiN » Thu Dec 28, 2006 4:05 pm

Επειδή έχω ψιλομπερδευτεί με όσα διάβασα, όσον αφορά το Grande, χρειάζεται 100% ο επαναπρογραμματισμός; Ή καλύτερα, ξέρει κάποιος τι ακριβώς χρειάζεται για την πλήρη λειτουργία του κιτ; (γνωρίζοντας φυσικά ότι το κιτ αποτελείται από τον κομπρέσορα και το σύστημα ψύξης του..)
Επίσης η τιμή για το κιτ σε τι επίπεδα βρίσκεται; ( διάβασα κάτι για 1630€,1900€...; )

Α και κάτι ακόμα, Χρόνια Πολλά :)

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Dec 28, 2006 4:29 pm

Φιλε STEiN, ναι, επαναπρογρμματισμος της E.C.U. χρειαζεται στο Grande οπως και να εχει.Ετσι τουλαχιστο μου ειπαν οι dealer που επικοινωνησα.Τωρα αν με ρωτησεις εμενα, δε βλεπω γιατι οχι να μην γινεται να μπει παραλληλος.Το κιτ ειναι στα 1900 ευρω(προσφορα μεχρι τελος του χρονου 1630, απο τον ελληνα αντιπροσωπο).Τοποθετηση στους dealer κοστος που "παιζει" 600 ευρω και 2350!!!!???Εν αναμονη λογο εορτων, εχω αφησει το ψαξιμο.Μετα τις γιορτες θα το ψαξω, γιατι η διαφορα στην τιμη-για την τοποθετηση εννοω-ειναι πολυυυυυυυυυυ μεγαλη, οποτε λογικα, πρεπει να υπαρχουν διαφορες.

STEiN
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by STEiN » Thu Dec 28, 2006 4:50 pm

Με λίγα λόγια, χάνουμε την εγγύηση ολοκληρωτικά μετά τον επαναπρογραμματισμό... :x ( με παράλληλο ίιισως και να σώσουμε κάτι.. :D )
Πάντως η τιμή με 600€ τοποθέτηση είναι αρκετά καλή.. Ίσως η δεύερη των 2350€ να περιλαμβάνει intercooler και ότι άλλο συνιστά η Rotrex μαζί με το κιτ για την καλύτερη απόδοσή του...ίσως..
Thanks για τις πληροφορίες, θα περιμένω νεότερα και θα ενημερώσω αν τυχών μάθω κάτι σχετικό απ'το email που περιμένω.

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Dec 28, 2006 6:58 pm

STEiN κοιτα, δε νομιζω να χανεις την εγγυηση, μιας και οτι και να τυχη, τον "ξαναφλασαρουν" πισω στα εργοστασιακα δεδομενα.
Και με τα λιγα λεφτα εχει indercooler.
Περιμενω πληροφοριες σου, να δω, τι σου 'παν, εσενα.Αντε μπας και μαζευτουμε δυο, τρεις απο εδω μεσα και μας κανουν καμια καλυτερη τιμη!

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Jan 08, 2007 11:39 am

επανερχομαι....
ο γνωστος μου Δυστηχως δεν εχει δωσει καποιο τετοιο κιτ σε Punto Και δεν ειχε πληροφοριες να μου δωσει.....
περισσοτερο απο οτι εχει υποθει εδω μεσα δυστηχως.
Παντος οι φιμες επιβεβαιωνουνε τα παραπανω.

Το κοστος του Kit για το HGT κομπλε με ολα τοποθετημενα πανω κτλ...ειναι στα 4250ε στην Ιταλια απο την Italtecnica.
τωρα το πως η τιμη εδω ειναι οπως λεγεται δεν εχω ιδεα....
η τιμη του κιτ ειναι επιβεβαιωμενη απο 2 ατομα που το εχουνε το κιτ σε HGT στην Ιταλια.

περαιτερο συστηχως δεν μπορω να μαθω πληροφοριες...
δικη σας η ερευνα απο εδω και περα.....
Punto HGT SC Evo

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Mon Jan 08, 2007 12:00 pm

κατι δεν παει καλα εδω τοτε.
Image Image Image

dimitris95
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by dimitris95 » Thu Feb 01, 2007 12:33 pm

αντι να ψαχνουμε για μοντιφιες - που εγω πολυ θα ηθελα να το κανω αλλα φυσικα δ εχω τα λεφτα - μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενετε λιγο κ να πεταξετε πανω το τουρμπατο 1.4 με τα 150 που ερχεται;; λεω εγω τωρα..μια ιδεα ρε αδερφε.. ειτε μεταχειρησμενο ειτα παραγγελια καινουριο(απ ο,τι ξερω γινεται)..κ θα ειναι κομπλε εργοστασιακο χωρις τα προβληματα κ τα κενα που σιγουρα αφηνουν οι μοντες..
βεβαια δ ξερω ακριβως τι κοστος μπορει να εχει αυτο αλλα θα κοιμασαι ησυχος..
εγκυκλωπαιδικη ερωτηση: κ πες οτι βαζεις το μοτερ(κομπλε)..μετα τι αλλο θες; φρενα, δισκο-μεταδοση, ενα αλλο κιβωτιο πιστευω θα μετραγε κ θα βοηθουσε πολυ.. κατι αλλο; ολα αυτα τα ακρομπαρα αξονες κλπ κ οπως αλλιως τα λενε θα αντεξουν ολη αυτη τη δυναμη κ τη ροπη που θα "πεφτει" στην πλατη τους;
Υ.Γ. δ ξερω τι περιθωρια βελτιωσης μπορει να εχει ο κινητηρας που λεω γιατι εσεις θελετε κ περισσοτερα αλογα..εγω καλυπτομαι..
κ σε περιπτωση βελτιωσης ανεβαινει κ αλλο το κοστος ε; δ ξερω..για πειτε γνωμες οι ψαγμενοι..

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”