aek fc 2006-2007

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sat Nov 04, 2006 12:42 am

+1..xexe

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Sat Nov 04, 2006 12:32 pm

_Nikos_ wrote:ια το πεναλτυ δεν χρειαζεται να πω κατι, αμα ειναι χαζος ο Γκουμας δεν φταιει κανεις... Διαφωνεις οτι τα τελευταια χρονια αναπτυξαμε πελατειακες σχεσεις? Απαντανε οι αριθμοι σε αυτο. Ξαναλεω τα τελευταια χρονια. (τριαρες στην λεωφορο, βασσαρας στο τελευταιο παιχνιδι που εκρινε και το CL κλπ κλπ)
Ο Βασσαρας αποτελει αριθμο?????????? Μπορεις σε παρακαλω μα νου αναφερεις κανονικα τους αγωνες και τα σκορ που μας κανουν υποτιθεμενους "πελατες" σας???????? Ποια χρονια με εχεις νικησει 2 φορες (η και παραπανω) και εχουμε γινει πελατες σας??????????

Επειδη μαλλον σας εχει συνεπαρει η πρωτη νικη στο CL μαλλον δεν ξερεται τι λετε.

Βασικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αν και δεν μου αρεσει καθολου ειμαστε και οι δυο πελατες του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια δυστηχως......

Για να ρωτησω και κατι αλλο, εφοσον δεν ειχατε και δεν θελατε βοηθεια απο κανενα στο αρθρο 44 γιατι μπηκατε???? γιατι δεν προσπαθουσε ο Ντεμης να φτιαξει την ΑΕΚ μονος του χωρις βοηθεια απο το κρατος????

Ασχολουμαστε μονο οταν ασχολειστε με εμας. Νικο κοιτα το πρωτο ποστ να δεις ποιος ασχοληθηκε με ποιον.

Νικο για να μην παρεξηγηθουμε κιολας ο τονος ειναι παντα φιλικος.

Τασος

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sat Nov 04, 2006 12:59 pm

μιας που αναφερεις το αρθρο 44,
πως θα φτιαξετε το γηπεδο σας;

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sat Nov 04, 2006 1:04 pm

α και που μπορουμε να βρουμε τα αποτελεσματα απο τα μεταξυ μας παιχνιδια,ξερει κανεις;

αν και σημασια εχει το τωρα και το μετα...

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sat Nov 04, 2006 1:20 pm

ottoman wrote:μιας που αναφερεις το αρθρο 44,
πως θα φτιαξετε το γηπεδο σας;
Ερωτηση επειδη δεν ξερω.
Τι σχεση εχει το αρθρο 44 με το γηπεδο μας?

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sat Nov 04, 2006 1:28 pm

το κρατος!

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sat Nov 04, 2006 1:33 pm

ααααααααααα......
Θες να πεις οτι μας βοηθαει το κρατος οχι οτι εχουμε καμια σχεση με το αρθρο 44?
Ε στις ημερες μας ολους τους βοηθανε.....
Οχι μονο εμας,ολους.....
Αλλους πολυ και αλλους λιγο....
Αλλη διαγραφουν καποια τρελα χρεει και αλλοι πληρωνουν για να φτοιαξουν γηπεδο εχοντας θποστηριξει απο την πολιτεια το 10%(σε χρηματα και εδαφος)(σ.σ. η πολιτεια μπορει να μεταχειριζεται το γηπεδο για 10 χρονια)και αλλοι το φτοιαχνουν οπως λενε μονοι τους....
Ρε στην Ελλαδα ειμαστε...
Την χωρα του συμφεροντος....

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sat Nov 04, 2006 1:58 pm

δεν αντιλεγω!
αλλος ανεφερε το αρθρο 44...

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Sat Nov 04, 2006 2:15 pm

Ειπα εγω οτι εμεις θα τα κανουμε ολα μονοι μας και οτι ποτε δεν χρειαστηκαμε βοηθεια απο κανεναν??????

Ο Νικος το ειπε, και μαλιστα μιλαγε για την ΑΕΚ....Η ΑΕΚ υποτιθεται οτι δεν εχει λαβει βοηθεια απο κανεναν και οτι πορευεται μονη της. Αυτο υποθηκε και εγω απαντησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο γιατι υπαρχει και η υπαγωγη σας στο αρθρο 44.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι σχεση εχει αυτο που ειπες για το γηπεδο, που εγω δεν εχω αρνηθει την βοηθεια που θα λαβουμε, με αυτα τα τρελα χρεη που σας σβηστηκαν για να μην καταληξετε στην Γ εθνικη?????
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Sat Nov 04, 2006 2:18 pm

Δ θα πηγαινε ... οχι Γ

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Sat Nov 04, 2006 2:19 pm

Χιλια συγνωμη Δ οχι Γ λαθος μου :) :)

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sat Nov 04, 2006 2:31 pm

TasosB wrote:Ειπα εγω οτι εμεις θα τα κανουμε ολα μονοι μας και οτι ποτε δεν χρειαστηκαμε βοηθεια απο κανεναν??????

Ο Νικος το ειπε, και μαλιστα μιλαγε για την ΑΕΚ....Η ΑΕΚ υποτιθεται οτι δεν εχει λαβει βοηθεια απο κανεναν και οτι πορευεται μονη της. Αυτο υποθηκε και εγω απαντησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο γιατι υπαρχει και η υπαγωγη σας στο αρθρο 44.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι σχεση εχει αυτο που ειπες για το γηπεδο, που εγω δεν εχω αρνηθει την βοηθεια που θα λαβουμε, με αυτα τα τρελα χρεη που σας σβηστηκαν για να μην καταληξετε στην Γ εθνικη?????
οχι ειπες για το αρθρο 44.
δηλαδη οτι μας βοηθαει το κρατος-που ειναι και απ'τις ελαχιστες ή και η μονη φορα που γινεται...

ο νικος ΜΑΛΛΟΝ αναφεροταν στην διαιτησια...και οτι ποτε δεν ειχαμε πληρωμενα παιχνιδια

και εμας μας βοηθησε το κρατος με το αρθρο 44 οπως και εσας με το γηπεδο κ.α. ....
τι δεν καταλαβες;;;

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Sat Nov 04, 2006 2:39 pm

Ναι εγω ειπα για το αρθρο 44.

Λες οτι ο Νικος ΜΑΛΛΟΝ αναφεροταν για την διαιτησια. Που το αναφερει αυτο στο post του???? Το μαλλον δεν μου λεει τιποτα.....Οταν λεει οτι δεν χρειαχτηκατε ποτε βοηθεια και οτι πορευεστε μονοι σας τοτε δεν μιλας μονο για διαιτησια, μιλας γενικα.

Εμεις ειχαμε πληρωμενα παιχνιδια???? Μπορεις να το αποδειξεις αυτο η απλα ετσι πεταμε λογια στον αερα?????

Θες να μου πεις οτι η δικη σας κατασταση ειναι ιδια με την δικη μας??? Το αρθρο 44 το οποιο σας εσωσε απο την καταστροφη ειναι το ιδιο με το γηπεδο μας????

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sat Nov 04, 2006 3:20 pm

ρε σεις μη τσακώνεσται για ανουσια θέματα...
το ξερουμε ολοι πια οτι εδω κ 100 χρόνια η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ειναι (αντικειμενικα) ο Παναθηναϊκός(Ευρώπη κ Ελλάδα), απλα κατι η εξάρτηση του κράτους με το Κόκκαλη, κατι τα ρωσιδάκια του τότε Μάκαρου, δεν αφηναν τον Παναθηναϊκό να παρει πρωταθλήματα. Οσο για το γήπεδο, εμεις εχουμε κ κανει κ οικονομικοτεχνικη μελετη κ θα το κάνουμε, δεν το χουμε σε 3d animation.....χοχοχ(παιδια πλακιτσες λέω). Μη φανατίζεστε, κοιτάξτε πόσο αντικειμενικός είμαι...εγω κ αμερόληπτος

grc panos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by grc panos » Sat Nov 04, 2006 3:38 pm

ωραια τα λέτε.. αλλα μην φανατίζεστε.. δες το απλά .. η ομάδα του καθενός ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν γιατι εγώ έχασα μια κόντρα... :D

αντίθετα όλοι τρόγωνται γιατι ο βάζελος έχασε το γκολ, ο γαυρος τον διαιτητη και η αεκ το γήπεδο...

τα ομορφα χρόνια του ποδοσφαίρου τελειωσαv.. κάτι σαν το θέαμα στο wrc η στην F1.......

Post Reply