HGT βελτίωση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

skinboy ειναι ο εγκεφαλος που σου ειχα γραψει στο αλλο τοπικ που ειχες ανοιξει..!Ειναι το φιλαρακι που σου ειχα πει..Βεβαιως δεν τιθεται θεμα,αν μπορει ας ανεβασει και φωτο..!Απο βδομαδα που θα ανεβω γιαννενα θα τα πουμε και απο κοντα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Fastbill5000
- Νικολάκης

- Fastbill5000
- Νικολάκης

- Fastbill5000
- Νικολάκης

Δεν ξερω ρε πασα εχω φαγωθει για προγραμμα εντωμεταξυ οταν τους ειπα για το αμαξι τους ειπα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα και μου ναι υπαρχει προγραμμα.Τι λες να παιζει?Εχεις ακουσει αν γινεται τιποτα με παραλληλο εγκεφαλο.Εχω ενα φιλο μου εδω που γραφει στο alfisti.gr και ξερει στην Αθηνα για καποιον Θεμη ο οποιος εχει την Dastek με τους παραληλους εγκεφαλους.Μπορω να βαλω παραλληλο η μπορω να βρω απο καπου ενα εγκεφαλο αγραφο να μπορω να το διαχειριστω εγω με προγραμματα?
- Fastbill5000
- Νικολάκης

- skinboy
- Schumacher

και με τον παραλληλο που αναφερεις μπορεις να διαχειριστεις προγραμματα και ο ανθρωπος που λες ειναι καλος.Fastbill5000 wrote:Δεν ξερω ρε πασα εχω φαγωθει για προγραμμα εντωμεταξυ οταν τους ειπα για το αμαξι τους ειπα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα και μου ναι υπαρχει προγραμμα.Τι λες να παιζει?Εχεις ακουσει αν γινεται τιποτα με παραλληλο εγκεφαλο.Εχω ενα φιλο μου εδω που γραφει στο alfisti.gr και ξερει στην Αθηνα για καποιον Θεμη ο οποιος εχει την Dastek με τους παραληλους εγκεφαλους.Μπορω να βαλω παραλληλο η μπορω να βρω απο καπου ενα εγκεφαλο αγραφο να μπορω να το διαχειριστω εγω με προγραμματα?
Το αμαξι σου ειναι ηλεκτρογκαζο ναι .
αυτες τις μαιμουδιες τις κανει η ΦΙΑΤ , εχω ξανα συναντησει αλλη μια φορα κατι τετοιο στην αλλαγη τον Seicento Sporting apo SPI se MPI. ιδια χρονολογια αλλοι εγκεφαλοι.
Ερωτηση !!
το αμαξι το εχεις παρει καινουργιο ??
δεν παιζει πχ να ειναι μετατροπη απο sporting eee??
Punto HGT SC Evo
- skinboy
- Schumacher

εχει κοψει το αντιηχειο απο κατω στο μαμα σωληνα.
Αυτο καλο ειναι να γινεται ναι αλλα μολις το κοψεις μενει μια τρυπα στην πανω μερια (κοντα στην πεταλουδα απο κατω απο το σωληνα) την οποια πρεπει να κλεισεις (και μπορει να κλεισει απλα με ταινια-γαζα και τιποτα αλλο κ η αλλη μερια ειναι εκει που εχει την μονοτικη οπου αμα κοψεις σωστα κ εκει δεν μενει τρυπα ειναι κλειστο το σημειο.
Το ειχα κανει και εγω στην μαμα σωληνα αυτο , απλα ειχα κοψει το αντιηχειο αυτο και αντι για το κολαρο εκει μια γαζα κ τελος.
Αυτο καλο ειναι να γινεται ναι αλλα μολις το κοψεις μενει μια τρυπα στην πανω μερια (κοντα στην πεταλουδα απο κατω απο το σωληνα) την οποια πρεπει να κλεισεις (και μπορει να κλεισει απλα με ταινια-γαζα και τιποτα αλλο κ η αλλη μερια ειναι εκει που εχει την μονοτικη οπου αμα κοψεις σωστα κ εκει δεν μενει τρυπα ειναι κλειστο το σημειο.
Το ειχα κανει και εγω στην μαμα σωληνα αυτο , απλα ειχα κοψει το αντιηχειο αυτο και αντι για το κολαρο εκει μια γαζα κ τελος.
Punto HGT SC Evo
- skinboy
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Μιλας για εισαγωγη skinboy?εφοσον τρωγεσαι και απο οσο βλεπω απο την φωτογραφια του κινητηρα σου υπαρχουνε και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις για να παρεις σχεδον τα αλογα που θα σου εδινε ως εχεις ενα προγραμμα.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- Fastbill5000
- Νικολάκης

Μαγκες τα νεα ειναι ευχαριστα σημερα μιλησα με τον Θεμη στην Αθηνα ο οποιος ειναι αντιπροσωπος της dastek και μου ειπε οτι προγραμματιζεται το αμαξι το μονο αρνητικο ειναι οτι μου ειπε πως δεν βγαινει ο κοφτης
Παιδες εχουν δρομολογηθει τα γεγονοτα και σε λιγες μερες μπαινει το εγκεφαλακι.Μου ειπε τιμη 650 ευρω.Παιζει να εχω κανενα προβλημα.Για πειτε καμια αλλη μετατροπη και πειτε μου οποιος εχει καποιες εντυπωσεις απο το συγκριμενο μαγαζι αν και το εχω παρει αποφαση σε λιγο καιρο κατεβαινω Αθηνα για παραλληλο.