Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- puntomad
- Administrator

- puntomad
- Administrator

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

-
CRAB
- Μαθαίνω να στρίβω.

αξιεσ υπαρχουν 21 χρονια που ειμαι στην ζωη δεν περιμενα να γινω μελοσ στο club αυτο για να με ενημερωσεισ εσυ...............ok???
και επειδη ακριβωσ ειναι καινουργιο μελοσ κραταω πισινη...........και μπορει να κανω λαθη
αλλα επισησ επειδη ειμαι καινουργιο μελοσ ηθελα την βοηθεια ενοσ παλιου στην αγορα του gt που απλοχερα μου στερησε με τροπο που δεν αρμοζει σε moderatora........
και επειδη ακριβωσ ειναι καινουργιο μελοσ κραταω πισινη...........και μπορει να κανω λαθη
αλλα επισησ επειδη ειμαι καινουργιο μελοσ ηθελα την βοηθεια ενοσ παλιου στην αγορα του gt που απλοχερα μου στερησε με τροπο που δεν αρμοζει σε moderatora........
αντε γεια 
-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

Παιδιά μήπως πρπ να ηρεμήσουμε λίγο...........???????????????
Μια παρέα είμαστε όλοι! Δε χρειάζεται τώρα να χαλάμε τις καρδιές μας! Η πρώτη σύγκρουση έγινε μεταξυ gyubrush και Gallatin και τώρα είναι έτοιμοι να πιαστουν όλοι στα χέρια! Δλδ σε καμια συνάντηση που θα γίνει, θα στε όλοι μουτρωμένοι κ έτοιμοι για ξύλο?
Προσωπική μου γνώμη: Να το σκεφτουν οι Admin! Θα 'ταν καλό οι προειδοποιήσεις πριν ακόμα τοποθετηθουν στον κάθε χρήστη να συζητιούνται απ' όλους τους mods! Νομίζω πως έτσι θα ταν και καλύτερη και δικαιότερη αντιμετώπιση! Ξαναλέω προσωπική μου γνώμη! Δε θέλω να θίξω κανέναν έτσι τώρα
Μια παρέα είμαστε όλοι! Δε χρειάζεται τώρα να χαλάμε τις καρδιές μας! Η πρώτη σύγκρουση έγινε μεταξυ gyubrush και Gallatin και τώρα είναι έτοιμοι να πιαστουν όλοι στα χέρια! Δλδ σε καμια συνάντηση που θα γίνει, θα στε όλοι μουτρωμένοι κ έτοιμοι για ξύλο?
Προσωπική μου γνώμη: Να το σκεφτουν οι Admin! Θα 'ταν καλό οι προειδοποιήσεις πριν ακόμα τοποθετηθουν στον κάθε χρήστη να συζητιούνται απ' όλους τους mods! Νομίζω πως έτσι θα ταν και καλύτερη και δικαιότερη αντιμετώπιση! Ξαναλέω προσωπική μου γνώμη! Δε θέλω να θίξω κανέναν έτσι τώρα
knightmaregr

- puntomad
- Administrator

Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

puntomad wrote:Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.
Σε μένα αναφέρθηκες?
knightmaregr

- puntomad
- Administrator

Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

puntomad wrote:Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.
Σε μενα αναφέρθηκες?
knightmaregr

- puntomad
- Administrator

Δεν απαντησα σε σενα. Αλλα να ξερεις οτι οι συντονιστες μιλανε διαρκως μεσα σε ειδικη κατηγορια στο φορουμ.knightmaregr wrote:puntomad wrote:Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.
Σε μένα αναφέρθηκες?

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

CRAB wrote:αξιεσ υπαρχουν 21 χρονια που ειμαι στην ζωη δεν περιμενα να γινω μελοσ στο club αυτο για να με ενημερωσεισ εσυ...............ok???
Εγω σε ρώτησα εαν υπάρχουν αξίες εδω μέσα και όχι γενικά στην ζωή.Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για το τι κάνεις έξω,με ενδιαφέρει εαν τηρείς του κανόνες εδω και μόνο,και πόσο κόσμιος έισαι.Απο κει και έπειτα έξω κάνε οτι θες και όπως το θες.ΚΑΙ όσο αφορά το εσυ..............εγω σου ρίχνω και μερικά χρονάκια