Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Sep 17, 2006 2:40 pm

Συγνωμη ρε παιδια τις σας επιασε τωρα και μιλατε ετσι.τι κατσε με τους καινουργιους?δηλαδη εμεις οι καινουργιοι δεν ξερουμε τιποτα?τι σνομπισμος ειναι αυτος??

"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 2:41 pm

N1GHTM4R3 wrote:sorry re paidia gia to asxeto alla peite mou ligo.. oloi eseis oi mod eiste apsogi ki emeis mono paravenoume kanones??

opos vlepete exo faei ki ego 2 proidopisis apo ton idio mod.. den me niazi omos kai oute eipa oti den fteo.. afou etsi to ekrine autos etsi tha einai..

alla gia peite mas eseis kirioi mod.. (giati den einai ola ena forum..) ekso apo edo stin real life tirite olous tous kanones??
diladi apo ta pio apla..

forate panta zoni asfalias? den exete paraviasi pote to orio taxititas? den exete figi pote me kokkino i esto vlepete portokali kai anti na elatosete patate gazi mpas kai prolavete?? kai polla alla..

den thelo na tin po se kanenan apla prepei na uparxei mia katanoisi..afiste me emena.. alla o vaggelis den einai kanenas tixeos edo mesa!!

diladi me tis proidopisis ti nomizete oti tha kataferete?
stin xiroteri tha aganaktisoume kai ante gia!! tha figoun merika meloi kai kathiste eseis me tous 'neous' na tirite tous kanones.. IMARTON!!!

(ksanaleo gia na min pareksigitho.. DEN me enoxli katholou pou exo 2 proidopiisis kai DEN prospatho na epofelitho apo afto to topic.. LEO kathara tin gnomi mou kai mono!!)

Το ξέρω πως δεν προσπαθείς να επωφεληθείς απο αυτό το topic και ειλικρινά το καταλαμβαίνω.Δεν έχω πρόβλημα να πω πως εγώ είμαι εκείνος που σου χω ρίξει δύο κάρτες και γνωρίζεις πως δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα μαζί σου αλλα απεναντίας.Η προσωπική ζωή έξω δεν έχει καμμία σχέση με το τι κάνει ο καθένας.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Δεν θα το κάνουμε τσίρκο εδω!!!.Πολλά παιδία απο δω που είναι Mods έχουν παλέψει γι αυτό το site και λίγο ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν βλάπτει!!!

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Sun Sep 17, 2006 2:42 pm

a kai kati pou ekane poli kalitero afto to club apo to alo me megali diafora den itan oute oi mod oute oi kanones tou!!

itan o kosmos pou itan prothimos na voithisi se oti mporouse.. (anthropia / filotimo)

eixe poli kosmo me gnoseis pano sta punto!! se ola ta themata!!
eixe xavale mesa sta oria..( oxi opos sto alo pou ta monadika post itan anekdota klp..)
kai polla alla pou kanoun tin diafora kai mas kratisan edo alla eferan kai nea melloi..

palia ego den thimame na eixame tosous polous mod.. mipos anti gia kalitera ginomeste xeirotera?
XATZIS RACING !!!

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Re: Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Post by SilverPunto » Sun Sep 17, 2006 2:44 pm

MAXRISTOS wrote:
SilverPunto wrote:Να μαι και εγώ.............
Καιρό έχετε να με δείτε να γραφώ ε?
Λοιπόν ήμουνα από τους τυχερους,ατυχους που πρόλαβαν να δούνε έγινε.
Τα πράγματα στο συγκεκριμένο τοπικ έγιναν ακριβώς όπως τα λέει ο Βαγγέλης.
Θέλω και εγώ να εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα.
Και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μην σβηστούνε οι απόψεις μας,ας μην ξεχνάμε ότι η άποψη του καθενός εκφράζει τον εαυτό του και μιας και είμαστε σε ένα ελευθέρα ελεγχόμενο site θα πρέπει να γίνει σεβαστή η άποψη του καθενός.
Στο θέμα τωρα,με πολύ μεγάλη ΛΥΠΗ μου θα πω ότι Δυστυχώς υπάρχουν mods οι οποίοι μάλλον κάνουν τη δουλειά τους με ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ζήλο.
Σίγουρα το να είσαι mod είναι κάτι αρκετά δύσκολο γιατί πρέπει να προσεχείς τι λες πως το λες και πάνω από όλα να μην αδικείς κανέναν.
Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?
Ας φροντίσουνε να το γράψουνε πρώτα και μετά μπορούν να ρίξουν όσες κάρτες θέλουν.
Εάν πάλι υπάρχει γραμμένο τότε τους ζητώ συγνώμη αλλά εγώ με το ψάξιμο που έκανα δεν το βρήκα.
Ο Βαγγέλης έκανε μια χαζομάρα και είπε κάτι που ΔΕΝ επρεπε,αν δείτε στο πιο πάνω ποστ ο φίλος ο Gt δεν την έφαγε(χωρίς παρεξήγηση φίλε gt)ίσως να το προειδοποίησαν με πμ δεν ξερω,αλλα βρε παιδιά δεν έκανε κάτι το τραγικο,ειχε τη στεναχώρια του,ειπε μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να τον θέλει απαντώντας στο ακριβώς από επάνω πόστα και του τι ρίχνετε τι στιγμή που έχει τρελαθεί με το αμάξι του?
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό,καλο είναι να υπάρχει μια ιεραρχία αλλά να υπάρχει και αμοιβαίως σεβασμός και κατανόηση και όχι να ξεσπάμε με το παραμικρό λάθος ειδικά σε ΑΔΥΝΑΤΕΣ στιγμές στους φίλους Puntoclubites.
Να μου πείτε ότι τσακώνεται κάποιος και του τι ρίχνετε ή ότι φαίνεται η διάθεση του για να βρίσει να σας πω ότι έχετε δικιο,αλλα νομίζω ότι βρίσκεται σε μια στιγμή Αδυναμίας και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ και αντί να τον βοηθήσουμε τον φορτώνουμε με άλλες στεναχώριες.
Επιτρέψατε μου να πω ότι είναι υπερβολικό.
Εάν θέλουμε να έχουμε μια ωραία παρέα καλό θα είναι να την προστατεύουμε σκεπτόμενοι και τον άλλο.
Αμαρτία είναι να δημιουργούμε προστριβές για το τίποτα.
Δεν είναι πολλοι mods αλλά όλοι που χουν υπερβάλλοντα ζήλο για το puntoclub,και δεν νομίζω πως κάποιος mods εχει αδικήσει κανέναν εαν έχεις κάποιο παράδειγμα αδικίας πες το!!!!.Οσο αφορά το θέμα valantis δεν νομίζω πως είναι κάτι που σε αφορά διότι δεν άφορά εσένα απ ότι νομίζω.Αλλωστε και ο valantis νομίζω πως παραδέχτηκε το λάθος του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Το θεμα του Valanti μπορει να μην με αφορα αλλα
1)εχω το δικαιωμα να πω ελευθερα τη γνωμη μου οποτε και δεν θα μου το απαγορευσεις.
2)εαν διαβασεις λεω ξεκαθαρα οτι "Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα ΔΕΝ ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα."
Λεω ξεκαθαρα οτι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
3)Ευτυχως που δεν εχουν ολοι υπερβαλοντα ζηλο.
4)Διευκρινιζω και λεω οτι το να εισαι mod ειναι αρκετα δυσκολο,λεω και τους λογους,διαβασε τους λιγο εαν θες.

valantis-Sporting
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by valantis-Sporting » Sun Sep 17, 2006 2:44 pm

MAXRISTOS wrote:
Και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μην σβηστούνε οι απόψεις μας,ας μην ξεχνάμε ότι η άποψη του καθενός εκφράζει τον εαυτό του και μιας και είμαστε σε ένα ελευθέρα ελεγχόμενο site θα πρέπει να γίνει σεβαστή η άποψη του καθενός.
Στο θέμα τωρα,με πολύ μεγάλη ΛΥΠΗ μου θα πω ότι Δυστυχώς υπάρχουν mods οι οποίοι μάλλον κάνουν τη δουλειά τους με ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ζήλο.
Σίγουρα το να είσαι mod είναι κάτι αρκετά δύσκολο γιατί πρέπει να προσεχείς τι λες πως το λες και πάνω από όλα να μην αδικείς κανέναν.
Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?
Ας φροντίσουνε να το γράψουνε πρώτα και μετά μπορούν να ρίξουν όσες κάρτες θέλουν.
Εάν πάλι υπάρχει γραμμένο τότε τους ζητώ συγνώμη αλλά εγώ με το ψάξιμο που έκανα δεν το βρήκα.
Ο Βαγγέλης έκανε μια χαζομάρα και είπε κάτι που ΔΕΝ επρεπε,αν δείτε στο πιο πάνω ποστ ο φίλος ο Gt δεν την έφαγε(χωρίς παρεξήγηση φίλε gt)ίσως να το προειδοποίησαν με πμ δεν ξερω,αλλα βρε παιδιά δεν έκανε κάτι το τραγικο,ειχε τη στεναχώρια του,ειπε μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να τον θέλει απαντώντας στο ακριβώς από επάνω πόστα και του τι ρίχνετε τι στιγμή που έχει τρελαθεί με το αμάξι του?
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό,καλο είναι να υπάρχει μια ιεραρχία αλλά να υπάρχει και αμοιβαίως σεβασμός και κατανόηση και όχι να ξεσπάμε με το παραμικρό λάθος ειδικά σε ΑΔΥΝΑΤΕΣ στιγμές στους φίλους Puntoclubites.
Να μου πείτε ότι τσακώνεται κάποιος και του τι ρίχνετε ή ότι φαίνεται η διάθεση του για να βρίσει να σας πω ότι έχετε δικιο,αλλα νομίζω ότι βρίσκεται σε μια στιγμή Αδυναμίας και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ και αντί να τον βοηθήσουμε τον φορτώνουμε με άλλες στεναχώριες.
Εάν θέλουμε να έχουμε μια ωραία παρέα καλό θα είναι να την προστατεύουμε σκεπτόμενοι και τον άλλο.
Δεν είναι πολλοι mods αλλά όλοι που χουν υπερβάλλοντα ζήλο για το puntoclub,και δεν νομίζω πως κάποιος mods εχει αδικήσει κανέναν εαν έχεις κάποιο παράδειγμα αδικίας πες το!!!!.Οσο αφορά το θέμα valantis δεν νομίζω πως είναι κάτι που σε αφορά διότι δεν άφορά εσένα απ ότι νομίζω.Αλλωστε και ο valantis νομίζω πως παραδέχτηκε το λάθος του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Το ότι παραδέχτηκα το λάθος μου με το θέμα (dvd)δεν πάει να πει ότι αποδέχομαι και την προειδοποίηση.
Και κάτι ακόμα ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του για το θέμα μου αφού γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει και ένας από αυτούς είναι και ο silver
Image ImageImage
PUnToclub.gr ΑΝ ειστε κοτουλΕΣ στα κρεβατια σας...

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Sep 17, 2006 2:45 pm

παραπονα? εδω.
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=3492
οποιος θελει ελευθερα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Post by SilverPunto » Sun Sep 17, 2006 2:45 pm

Gallatin wrote:
ο Gt δεν την έφαγε(χωρίς παρεξήγηση φίλε gt)ίσως να το προειδοποίησαν με πμ δεν ξερω
ο GT δεν εβρισε το εγραψε ετσι ακριβως.
Gallatin με συνχωρεις δεν το ηξερα.

john84
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by john84 » Sun Sep 17, 2006 2:46 pm

Εγω δεν θα πω πολλα αλλα μονο οτι ειναι πολυ αδικη η προειδοποιηση του Βαγγελακη μονο και μονο οτι ειναι ενα πολυ ενεργο μελος στο club και αυτο που ειπε δεν ειναι και τοσο φοβερο, αυτη την λεξη που ειπε την λεμε ολοι μας πανω απο 100 φορες την μερα. Το οτι την ειπε μαλλον την εγραψε ο Βαγγελακης κανονικα και χωρις διαφορα συμβολα πιστευω πως δεν σημαινει κατι γιατι το μυαλο του αναγνωστη θα παει κατευθειαν στην λεξη οπως ειναι αρχικα, αρα τα συμβολα δεν πιστευω πως εχουν καποια αξια.

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Sun Sep 17, 2006 2:47 pm

polatov wrote:Συγνωμη ρε παιδια τις σας επιασε τωρα και μιλατε ετσι.τι κατσε με τους καινουργιους?δηλαδη εμεις οι καινουργιοι δεν ξερουμε τιποτα?τι σνομπισμος ειναι αυτος??
file mou den milao me kakia gia tous 'neous' !!!
mpori px esu na eisai neos edo alla na eisai o guru gia ta punto!!
ego kai kala theoroume palios alla den exo idea apo punto!!

pios metraei pio poli edo mesa ego i esi?? malon esi etsi?

apla einai ligo diaforetiko na eisai melos 2-3 xronia kai diaforetiko na eisai 15 meres..
XATZIS RACING !!!

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Sep 17, 2006 2:50 pm

john84 wrote:Εγω δεν θα πω πολλα αλλα μονο οτι ειναι πολυ αδικη η προειδοποιηση του Βαγγελακη μονο και μονο οτι ειναι ενα πολυ ενεργο μελος στο club και αυτο που ειπε δεν ειναι και τοσο φοβερο, αυτη την λεξη που ειπε την λεμε ολοι μας πανω απο 100 φορες την μερα. Το οτι την ειπε μαλλον την εγραψε ο Βαγγελακης κανονικα και χωρις διαφορα συμβολα πιστευω πως δεν σημαινει κατι γιατι το μυαλο του αναγνωστη θα παει κατευθειαν στην λεξη οπως ειναι αρχικα, αρα τα συμβολα δεν πιστευω πως εχουν καποια αξια.
να την πεις και 1000. δεν μπορεις ομως να υποχρεωσεις κανενα οταν διαβαζει ποστ να διαβαζει και τις βομολοχιες σου. ετσι δεν ειναι???
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Sep 17, 2006 2:53 pm

για μενα δεν υπαρχει ξερω πολλα η λιγα,οπως μπορει συνεισφερει ο καθενας.δεν υπαρχει λογος να γινεται διαχωρισμος ποιος προσφερει και ποιος οχι.οι κανονες ειναι κοινοι για Ο Λ Ο Υ Σ!!!!!!!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Sun Sep 17, 2006 2:56 pm

MAXRISTOS wrote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Δεν θα το κάνουμε τσίρκο εδω!!!.Πολλά παιδία απο δω που είναι Mods έχουν παλέψει γι αυτό το site και λίγο ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν βλάπτει!!!

kai ekei ekso yparxoun kanones alla sxedon kanenas den tous sevete oute tous tiri.. an kai oloi kseroume oti ekei ekso den arkei mia apli proidopisi.. uparxoun poli megaliteres kiroseis.. kai omos ekei ekso to exoume kanei xirotera apo tsirko!!

oso kai na exoun doulepsi oi mod i opiosdipote file maxristo (den milao gia esena prosopika) DEN apeti sevasmo... ton kerdizi!!!

opos ton kerdise kai to guybrush!! kai o psilos-egio!! pou oti kai na lete tous theoro ta korifea meloi sto puntoclub.gr me gnoseis!!!

to thema tou vaggeli an kai den me afora to theoro adiko!! giati opos fenete to thema egine prosopiko..
XATZIS RACING !!!

john84
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by john84 » Sun Sep 17, 2006 2:57 pm

Με τα συμβολα δηλαδη που δεν θεωρειτε κακο αλλαζει κατι?

valantis-Sporting
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by valantis-Sporting » Sun Sep 17, 2006 2:58 pm

Gallatin wrote:
john84 wrote:Εγω δεν θα πω πολλα αλλα μονο οτι ειναι πολυ αδικη η προειδοποιηση του Βαγγελακη μονο και μονο οτι ειναι ενα πολυ ενεργο μελος στο club και αυτο που ειπε δεν ειναι και τοσο φοβερο, αυτη την λεξη που ειπε την λεμε ολοι μας πανω απο 100 φορες την μερα. Το οτι την ειπε μαλλον την εγραψε ο Βαγγελακης κανονικα και χωρις διαφορα συμβολα πιστευω πως δεν σημαινει κατι γιατι το μυαλο του αναγνωστη θα παει κατευθειαν στην λεξη οπως ειναι αρχικα, αρα τα συμβολα δεν πιστευω πως εχουν καποια αξια.
να την πεις και 1000. δεν μπορεις ομως να υποχρεωσεις κανενα οταν διαβαζει ποστ να διαβαζει και τις βομολοχιες σου. ετσι δεν ειναι???
Συγγνώμη ρε φιλε στις συναντήσεις δηλαδή που είσαι διπλα μου και βρίζεις δεν με υποχρεώνεις να ακούω τις βρισιές σου το ίδιο πράγμα στο ένα είναι γραπτά στο άλλο προφορικά
Image ImageImage
PUnToclub.gr ΑΝ ειστε κοτουλΕΣ στα κρεβατια σας...

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 2:58 pm

SilverPunto wrote:
MAXRISTOS wrote:
Το θεμα του Valanti μπορει να μην με αφορα αλλα
1)εχω το δικαιωμα να πω ελευθερα τη γνωμη μου οποτε και δεν θα μου το απαγορευσεις.
2)εαν διαβασεις λεω ξεκαθαρα οτι "Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα ΔΕΝ ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα."
Λεω ξεκαθαρα οτι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
3)Ευτυχως που δεν εχουν ολοι υπερβαλοντα ζηλο.
4)Διευκρινιζω και λεω οτι το να εισαι mod ειναι αρκετα δυσκολο,λεω και τους λογους,διαβασε τους λιγο εαν θες.
Το δικάιωμα να πεις την γνώμη σου ελεύθερα την έχεις και δεν νομίζω πως σου το χει απαγορέυσει κανείς απο δω.Ολοι οι mods εχουν υπερβάλλοντα ζήλο!!!.Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην έχει δίοτι αγαπάμε το club και προσπαθούμε για το καλύτερο.Επειδή ξέρω και γω απο λογοπαίγνιο θα θελα να σου ξεκαθαρίσω πως το ερωτηματικό πιο κάτω λέγεται λογοπαίγνιο με έμμεση αντιπαράθεση ΄Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?΄΄
΄

Locked