Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 1:57 pm

#KAR wrote:αγαπητε gallatin θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου αν και δεν με αφορα το θεμα..
απλα να ξερουμε οτι το φορουμ δεν ειναι μοναστηρι για να μιλαμε με πατερ ημων.
στην τελικη ο guybrush δεν εβρισε καποιον προσωπικα αλλα οσο αφορα το τοπικ.
δεν ειναι ελλειψη σεβασμου νομιζω μιας και ολοι μιλαμε με τον ιδιο τροπο
ασχετα αν το γραφουμε η οχι σε καθε τοπικ.
ποσο μαλλον τωρα που guybrush ειναι και δυσκολη κατασταση λογω αυτοκινητου.
μην ημαστε υπερβολικοι..
Οσο αφορά τον Βαγγέλη εγώ προσωπικά τον γνωρίζω και τον θεωρώ φίλο μου.Πραγματικά σταναχωρίεμαι για το αυτοκινητό του και λυπάμαι πολύ γι αυτό διότι ξέρω πως έχει στερηθεί πολλά για να το κάνει έτσι όπως είναι.Εδώ όμως το θέλεις ή δεν το θέλεις υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς.Μπορεί να παρεκτράπηκε όλο το θέμα και πιστεύω πως καταλαμβάινει και εκείνος σε ένα υψηλό σημείο τα λάθος του,απλά τώρα είναι εν εβρασμό ψυχής και θλίψεις αυτο που χει πάθει.Επίσης δεν μίλάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο εδω μεσά,και δεν είναι μοναστήρι.Εαν νοιώθεις πως είναι μοναστήρι τότε ασ αρχισουμε τησ βρομολογίες κανοντας εμείς οι δύο την αρχή θες????θα σου άρεσε????.Δεν νομίζω διότι οπου επικρατεί ένταση μετά τσιτώνουν όλοι μαζί.Αυτός είναι κανόνας απαράβατος και άγραφος.

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Sun Sep 17, 2006 2:00 pm

Εαν νοιώθεις πως είναι μοναστήρι τότε ασ αρχισουμε τησ βρομολογίες κανοντας εμείς οι δύο την αρχή θες????θα σου άρεσε????.Δεν νομίζω διότι οπου επικρατεί ένταση μετά τσιτώνουν όλοι μαζί.Αυτός είναι κανόνας απαράβατος και άγραφος.

δεν καταλαβα τι εννοεις ?
για γινε πιο ακριβησ.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Sep 17, 2006 2:00 pm

δεν νομιζω να ειναι υποκρισια ετσι και αλοιος με τον βαγγελη δεν εχω τιποτα να χωρισω ασχετα αμα καταλαβε οτι εχω προφανος (!)
αλλα ο χρηστης gyubrush σεβασμο στους κανονες του φορουμ 0.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sun Sep 17, 2006 2:00 pm

Φιλε maxristo υπαρχουν κανονες που ειναι αγραφοι και υπερανω νομων και site.Αυτους πρωτα μαθαινουμε και τηρουμε μετα ολους τους υπολοπους.

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sun Sep 17, 2006 2:02 pm

gyubrush wrote:Φιλε maxristo υπαρχουν κανονες που ειναι αγραφοι και υπερανω νομων και site.Αυτους πρωτα μαθαινουμε και τηρουμε μετα ολους τους υπολοπους.
Αυτο ισχυει και για σενα Gallatin.

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Sep 17, 2006 2:03 pm

Ναι φιλε#kAR(ανκαι δεν το εχω κανει)βριζεις χωρις να μπορει να σε κραξει κανεις!σε ολα τα foroum ετσι κανουν.νομιζω οτι δεν χρειαζεται να δωσουμε παραπανω εκταση στο γεγονος,μην χαλαμε τις καρδιες μας για βλακειες.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 2:05 pm

#KAR wrote:Εαν νοιώθεις πως είναι μοναστήρι τότε ασ αρχισουμε τησ βρομολογίες κανοντας εμείς οι δύο την αρχή θες????θα σου άρεσε????.Δεν νομίζω διότι οπου επικρατεί ένταση μετά τσιτώνουν όλοι μαζί.Αυτός είναι κανόνας απαράβατος και άγραφος.

δεν καταλαβα τι εννοεις ?
για γινε πιο ακριβησ.

θέλω απλά να πω πως όταν υπάρχει μια εστία φωτιάς και είναι μικρή προσπαθούμε να τη σβήσουμε και να χαλαρώσουμε τους άλλους και όχι να δίνουμε περισσότερο διάσταση στο θέμα.Και σου είπα πολύ απλά πως εαν νοιωθεις πως βρίσκεσαι σε μοναστήρι τότε ας αρχίσουμε να γινόμαστε όλοι μαζί ένα κουβάρι.Δεν νομιζω πως θα άρεσε στον καθένα κατι τέτοιο αυτο εννοώ.

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Sun Sep 17, 2006 2:07 pm

ε ναι κρυβομαστε πισω απο τα αστερακια μας...πολυ βολικο...και εσυ φιλε πολατοφ εισαι και φρεσκος και δεν ξερεις την παρουσια του βαγγελη στο κλαμπ.για πολλα ατομα θα το δεχομουνα να φανε και προειδοποιηση και απ'ολα αλλα μερικα αλλα θα επρεπε να σκεφτομαστε λιγο πριν τα κρινουμε.και εγω σου λεω ασε τον αριθμο των ποστ γιατι στην τελικη η ουσια του κλαμπ δεν ειναι εδω.ο βαγγελης ειναι απο τα ατομα τα οποια βρεξει χιονισει ειναι εκει με τα ανοιγματα τους τις συμβουλες τους,παντα να βοηθησει κλπ κλπ.ε εαν ενοχλεισε επειδη εγραψε μια βρισια ουσιαστικα αγανακτισης δεν τρεχει τιποτα γιατι ο κανονας του κλαμπ αναφερεται στο οτι εγω δεν γαμοσταυριζω εσενα και εσυ εμενα ετσι και οχι για εκφρασεις του τυπου "πω ρε πουστη μου τι παθαμε" ας πουμε...αν παλι θελει ο καθε υπευθυνος να κρυφτει στο καθε γραμμα και να το παει ετσι εχει καλος μπορει να το κανει αλλα ολοι καταλαβαινουμε τι θα ειναι αυτο (δεν μπορω να το γραψω κιολας μη φαω καμια καρτα...). Εγω ξερω να πω οτι οπως και σε ολες τις αλλες εκβασεις της ζωης μας εμεις οι Ελληνες οπου γουσταρουμε παιζουμε με τους κανονες και ειμαστε κυριες και οπου γουσταρουμε τους λυγιζουμε μεχρι να πουνε ελεος.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Sep 17, 2006 2:10 pm

να πω οτι οπως και σε ολες τις αλλες εκβασεις της ζωης μας εμεις οι Ελληνες οπου γουσταρουμε παιζουμε με τους κανονες και ειμαστε κυριες και οπου γουσταρουμε τους λυγιζουμε μεχρι να πουνε ελεος
ακρυβως...ποσες φορες εκανα εντιτ και ελεγα μην βριζουμε??? αποτελεσμα κανενα......τους λυγισα τους λυγισα τιποτα.
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 2:13 pm

SilverPunto wrote:Να μαι και εγώ.............
Καιρό έχετε να με δείτε να γραφώ ε?
Λοιπόν ήμουνα από τους τυχερους,ατυχους που πρόλαβαν να δούνε έγινε.
Τα πράγματα στο συγκεκριμένο τοπικ έγιναν ακριβώς όπως τα λέει ο Βαγγέλης.
Θέλω και εγώ να εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα.
Και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μην σβηστούνε οι απόψεις μας,ας μην ξεχνάμε ότι η άποψη του καθενός εκφράζει τον εαυτό του και μιας και είμαστε σε ένα ελευθέρα ελεγχόμενο site θα πρέπει να γίνει σεβαστή η άποψη του καθενός.
Στο θέμα τωρα,με πολύ μεγάλη ΛΥΠΗ μου θα πω ότι Δυστυχώς υπάρχουν mods οι οποίοι μάλλον κάνουν τη δουλειά τους με ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ζήλο.
Σίγουρα το να είσαι mod είναι κάτι αρκετά δύσκολο γιατί πρέπει να προσεχείς τι λες πως το λες και πάνω από όλα να μην αδικείς κανέναν.
Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?
Ας φροντίσουνε να το γράψουνε πρώτα και μετά μπορούν να ρίξουν όσες κάρτες θέλουν.
Εάν πάλι υπάρχει γραμμένο τότε τους ζητώ συγνώμη αλλά εγώ με το ψάξιμο που έκανα δεν το βρήκα.
Ο Βαγγέλης έκανε μια χαζομάρα και είπε κάτι που ΔΕΝ επρεπε,αν δείτε στο πιο πάνω ποστ ο φίλος ο Gt δεν την έφαγε(χωρίς παρεξήγηση φίλε gt)ίσως να το προειδοποίησαν με πμ δεν ξερω,αλλα βρε παιδιά δεν έκανε κάτι το τραγικο,ειχε τη στεναχώρια του,ειπε μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να τον θέλει απαντώντας στο ακριβώς από επάνω πόστα και του τι ρίχνετε τι στιγμή που έχει τρελαθεί με το αμάξι του?
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό,καλο είναι να υπάρχει μια ιεραρχία αλλά να υπάρχει και αμοιβαίως σεβασμός και κατανόηση και όχι να ξεσπάμε με το παραμικρό λάθος ειδικά σε ΑΔΥΝΑΤΕΣ στιγμές στους φίλους Puntoclubites.
Να μου πείτε ότι τσακώνεται κάποιος και του τι ρίχνετε ή ότι φαίνεται η διάθεση του για να βρίσει να σας πω ότι έχετε δικιο,αλλα νομίζω ότι βρίσκεται σε μια στιγμή Αδυναμίας και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ και αντί να τον βοηθήσουμε τον φορτώνουμε με άλλες στεναχώριες.
Επιτρέψατε μου να πω ότι είναι υπερβολικό.
Εάν θέλουμε να έχουμε μια ωραία παρέα καλό θα είναι να την προστατεύουμε σκεπτόμενοι και τον άλλο.
Αμαρτία είναι να δημιουργούμε προστριβές για το τίποτα.
Δεν είναι πολλοι mods αλλά όλοι που χουν υπερβάλλοντα ζήλο για το puntoclub,και δεν νομίζω πως κάποιος mods εχει αδικήσει κανέναν εαν έχεις κάποιο παράδειγμα αδικίας πες το!!!!.Οσο αφορά το θέμα valantis δεν νομίζω πως είναι κάτι που σε αφορά διότι δεν άφορά εσένα απ ότι νομίζω.Αλλωστε και ο valantis νομίζω πως παραδέχτηκε το λάθος του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Sep 17, 2006 2:19 pm

Joykiller Ισα ισα επειδη ειμαι καινουργος και δεν ξερω κανεναν, μιλαω εντελως αντικειμενικα χωρις να κρινω κανεναν παρα μονο τα λεγομενα του.η ουσια για μενα ειναι οτι πριν γραψει καποιος σκεφτεται,οποτε βριζει εσκεμενα. δεν σου ξεφευγουν πραγματα οπως οταν μιλας αρα αναλαμβανεις την ευθηνη σου.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sun Sep 17, 2006 2:21 pm

οι κανονισμοι λενε:δεν βριζουμε για κανενα λογο:

και οφειλουμε να τουσ ακολουθουμε εφοσον τουσ αποδεκτηκαμε!!!

ετυχε και γουσταρε να γραψει ο βαγγελησ κατι λαθοσ,ενταξει εγινε χαθηκε ο κοσμοσ τωρα με την προειδοποιηση???σιγα ρε παιδεσ ημαρτον....
λεσ και του ριξανε ισοβια κανετε...

και κατι που θελω να γραψω γιατι με εχει ενοχλησει....gallantin στη αγγελια με το πρασινο puntogt ειχεσ πει μια ατακα απαντηση στον joykiller πολυ ακυρη για εναν mod....και επειδη εισαι mod και το εχεισ αποδεκτει πρεπει να εχεισ την αναλογη συμπεριφορα....γιατι διακρινω παραπονα απο τα παιδια που εχουν γραψει παραπανω....
αντε γεια :mrgreen:

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Sep 17, 2006 2:29 pm

#KAR wrote:
δηλαδη αγαπητε polatov με τα αστερακια δεν βριζεισ?
δηλαδη οταν γραφεισ
μ+$%)α

ή γ#$%$%

ή π@$%#$α

ή αρ%^*&α
δεν βριζεισ?
ή μηπωσ εμμεσα και οχι αμμεσα?
το ιδιο πραγμα ειναι γιατι ολοι θα ξερουμε τι εννοεισ απλα δεν θα το διαβαζουμε.....απλα κοροιδευομαστε
αυτο ειναι μα υστατη λυση αφου δεν μπορεις να μην βρισεις βρισε ετσι.
αν και αυτη την ελαστικοτητα την βλεπεις κοροιδια...... λυπαμαι.
ImageImage
ImageImage

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Sun Sep 17, 2006 2:32 pm

sorry re paidia gia to asxeto alla peite mou ligo.. oloi eseis oi mod eiste apsogi ki emeis mono paravenoume kanones??

opos vlepete exo faei ki ego 2 proidopisis apo ton idio mod.. den me niazi omos kai oute eipa oti den fteo.. afou etsi to ekrine autos etsi tha einai..

alla gia peite mas eseis kirioi mod.. (giati den einai ola ena forum..) ekso apo edo stin real life tirite olous tous kanones??
diladi apo ta pio apla..

forate panta zoni asfalias? den exete paraviasi pote to orio taxititas? den exete figi pote me kokkino i esto vlepete portokali kai anti na elatosete patate gazi mpas kai prolavete?? kai polla alla..

den thelo na tin po se kanenan apla prepei na uparxei mia katanoisi..afiste me emena.. alla o vaggelis den einai kanenas tixeos edo mesa!!

diladi me tis proidopisis ti nomizete oti tha kataferete?
stin xiroteri tha aganaktisoume kai ante gia!! tha figoun merika meloi kai kathiste eseis me tous 'neous' na tirite tous kanones.. IMARTON!!!

(ksanaleo gia na min pareksigitho.. DEN me enoxli katholou pou exo 2 proidopiisis kai DEN prospatho na epofelitho apo afto to topic.. LEO kathara tin gnomi mou kai mono!!)
XATZIS RACING !!!

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sun Sep 17, 2006 2:35 pm

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παραπονα που ειχαν πολλοι δεν τα εξεφραζαν.

Locked