Ηγετικές δηλώσεις

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
L.R.C.
Administrator
Administrator

Ηγετικές δηλώσεις

Post by L.R.C. » Tue Jul 27, 2004 11:08 am

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πλέον παίχτης του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Εστάδο" του Σάο Πάουλο και έθεσε τους στόχους του με τη νέα του ομάδα για την ερχόμενη χρονιά. Πρώτα μίλησε για την θερμότατη υποδοχή που του ετοίμασαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού όταν ήρθε για να υπογράψει. "Ήταν απίστευτο, εντυπωσιακό. Ήταν πάνω από 4.000 κόσμος στο αεροδρόμιο. Έκαναν πομπή τα αυτοκίνητα ειδικά για μένα, ανέβηκε κόσμος πάνω στο καπό και προς στιγμήν νόμιζα ότι ο Ριβαλντίνιο θα φοβόταν πολύ. Ο μικρός όμως άρχισε να γελάει και να τραγουδάει και αυτός μαζί με τον κόσμο. Έκαναν σαν τρελοί"!

Ύστερα, μίλησε και για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από τη χώρα του αλλά και για το μέλλον του στη "σελεσάο". "Είμαι ετυχής για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Ήταν σαν να ήμουν εκεί. Αν με θέλουν, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να με πάρουν τηλέφωνο. Εγώ δεν έχω αφήσει την εθνική. Όταν το αποφασίσω θα το μάθετε".

Ο Ριβάλντο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στις 2 Αυγούστου στην Αυστρία ενώ στις 11 η ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε λόγο και για τις προτάσεις τις οποίες είχε από άλλους συλλόγους. "Το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και πριν από αυτά θα δώσουμε φιλικά με ιταλικές και ισπανικές ομάδες. Σίγουρα θα έχω καιρό για να γνωρίσω την ομάδα και να προσαρμοστώ. Ενδιαφέρθηκαν πολλοί, μα στο τέλος κάτι συνέβαινε και χαλούσε η μεταγραφή αφού έμπαιναν στο κόλπο πολλοί μάνατζερ. Με τον Ολυμπιακό η επαφή ήταν άμεση και σωστή μαζί μου. Στο οικονομικό θα κέρδιζα τρεις φορές πάνω αν πήγαινα στο Κατάρ αλλά ήθελα να ξαναπάιξω στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και ο Ριβαλντίνιο δεν ήθελε να πάμε στο Κατάρ. Έχω μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο και μόνο όποιος δεν με ξέρει λέει το αντίθετο. Ο Φίγκο και ο Ζιντάν έχουν την ίδια ηλικία με μένα και είναι ακόμα εδώ και παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Δεν βλέπω την ώρα για να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Μέχρι που θα μάθω και ελληνικά από τη χαρά μου. Είδα το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού που είναι θαυμάσιο και μίλησα με τον Ζιοβάνι που μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο, το κλαμπ και την πόλη. Δεν είχα πολύ χρόνο για να τα δω όλα αλλά από την πρώτη ματιά είναι όλα υπέροχα".

Kartodromo(old) Lap: 0:59,916

Punto GT2 in progress...

Post Reply