Νεοι κινητηρεs τηs Fiat 1.4 16ν MPI Turbo

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Asteris
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: τ

Post by Asteris » Fri Sep 08, 2006 9:38 pm

antonio_ch wrote:γιατι υπαρχει τοσο αγχοσ αφου τα grande φοραει κινητηρα zafira δηλαδη του corsa και γενικως GM οτι φοραει ο ενας θα φοραει και ο αλλος το twintop corsa ειανι το multijet to grande asta φιλε χαλασε ο κοσμος
Που τον είδες τον κινητήρα του Corsa, όλα τα υπάρχοντα μοντέλα 1.2 και 1.4, Fire είναι, τον Multijet στήνουν κ%λο όλοι να τους τον δώσουμε, οι 1.9 και 2.2 της Alfa είναι FIAT powertrain, δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που διαδίδουν οι κωλογερμαναράδες ότι φοράμε τους κινητήρες τους πρέπει να τα ακούμε και δω μέσα ?

Ας έρθουν οι 1.6Τ και 2.0Τ που λέγεται ότι θα είναι αυτοί της GM και βλέπουμε πόσο γερμανικοί θα είναι και αυτοί (αν δεν φοράνε μόνο μπλοκ και πιστόνια γερμανικά και όλα τα άλλα από Ιταλία μεριά...)

Image
Κάλλιο cento και στο χέρι, παρά μπέμπα και καρτέρει...

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Re: τ

Post by Banned » Fri Sep 08, 2006 9:44 pm

antonio_ch wrote:οσοσν αφορα τα gkolfakia δουλευουν 10,5 συμπιεση στα καπακια και ανδρεουλακης (ρεκτιφιε) μου ειπε οτι ετσι και κανεις το λαθοσ και το πειραξεις θα παρεις το καπακι καπελο τουρμπινα και 10,5 συμπιεση δεν κολλαει>>>
Με ''περιεργα'' μπεκ και μοτερ TSI αμεσου ψεκασμου μπλα μπλα μπλα μπλα..... που εξανεμιζουν τις προ-αυταναφλεξεις και ολα οκ.
Το τι λεει ο καθε ενας το ακουω βερεσε αν δε δω πρωτα σπασμενο μοτερ. Η εστω καπακι.
ImageImage ImageImage

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Fri Sep 08, 2006 10:34 pm

τα γερμανικα μοτερ που "ακουγονται" οτι εχει η Fiat ειναι το 1.8 της 159 αυτη την στιγμη.

Υποτιθεται θα προχωρησει κι αλλο η "συνεργασια" με το grande.
Image Image Image

Wolverin
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Wolverin » Sat Sep 09, 2006 7:08 am

Μονο σε εμενα δημιουργηθικε η απορια αν τα τουρμπισια ανταλακτικα απο αυτον τον κινητηρα μπαινουν κουτι στον δικο μου(να τουρμπιστει δλδ με ανταλακτικα απο τον 1.4τ).Εχω τον 1.4 τον κλασικο απο το mk2b sporting.Ο κινητητρας αποτι λεει μεσα ειναι ιδιος με τον δικο μου,και στην πολλαπλη μπηκε μια "μικρη"(οπως λεει χαρακτηριστικα) τουρμπινα,με τα παρελκομενα ενοειτε.Θα ειναι καλη φαση...
χανω πεταλιες

Post Reply