Κανονες λειτουργιας και συμπεριφορας του Puntoclub.gr

Παρακαλώ διαβάστε πολύ προσεχτικά τους κανονισμούς καλής λειτουργίας.

Συντονιστής: Puntoclub.gr moderators

Κανονες λειτουργιας και συμπεριφορας του Puntoclub.gr

Δημοσίευσηαπό Orange » Τετ Νοέμ 25, 2009 2:14 am

1. Το forum του Puntoclub.gr είναι χώρος που έχει φτιαχτεί για να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας πάνω στο αυτοκινητα μας και τα συναφή σε αυτα θέματα.
Ως τέτοιος χώρος, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, την ανταλαγη αποψεων, γνωσεων και εμπειριων, μεσα απο τον εποικοδομητικό διάλογο, που εκφράζετε με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.

2. Το forum του Puntoclub.gr δεν είναι χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής.
Επίσης, δεν είναι πεδίο προσωπικών διαφορων, αντιπαραθέσεων και ανταλλαγής ύβρεων.

3. Θα πρέπει να σεβόμαστε τους υπόλοιπους χρήστες του forum, καθώς και τα θέματα των ενοτήτων. Η συζήτηση σε ένα topic δεν πρέπει να ξεφεύγει από το θέμα του topic, όπως το όρισε ο συγγραφέας του, ιδιαίτερα στα topics που αφορούν αυστηρά συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, το spamming θεωρείται πως πλήττει σοβαρά τη λειτουργικότητα του forum.

4. Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες, αφού τα κεφαλαία υποδηλώνουν πως κάποιος φωνάζει. Το Puntoclub.gr δεν ενθαρρύνει σε καμία περίπτωση τη χρήση greeklish.

5. Πριν δημιουργήσουμε κάποιο καινούργιο topic, θα πρέπει να βεβαιωθούμε (με τη χρήση του search) πως δεν υπάρχει ήδη κάποιο με αντίστοιχο περιεχόμενο και ο τίτλος που θα του δώσουμε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικός και να εμφανίζει το περιεχόμενο του topic.

6. Θα πρέπει να φροντίζουμε όλοι να κρατάμε το επίπεδο του forum υψηλό, αναλογιζόμενοι ότι το περιεχόμενο του, απευθύνεται σε πολλα και διαφορετικα μέλη του forum.

7. Οι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τις παρατηρήσεις των moderators, καθώς αυτοί έχουν την υποχρέωση να φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία του forum.

8. Οι κανόνες του forum υπάρχουν σε συνδυασμό με τους κανόνες σωστης λειτουργίας του Puntoclub.gr.Για τους παραπάνω λόγους:

1. Η συντονιστική ομάδα του forum του Puntoclub.gr (admins και mods) έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει, μεταφέρει, επεξεργαστεί ή να «κλειδώσει» posts και threads τα οποία:

* Περιέχουν λέξεις/φράσεις που σκοπεύουν σε προσβολή άλλου χρήστη.
* Περιέχουν αρχεία (ήχου, εικόνας) με πορνογραφικό/υβριστικό/ρατσιστικό περιεχόμενο.
* Περιέχουν αρχεία ή links (ή κάθε είδους πληροφορία) που σχετίζονται με διαφημιστικο η πειρατικό περιεχόμενο.
* Έχουν ως απώτερο σκοπό την διατάραξη της ορθής λειτουργίας του forum, μέσω δημιουργίας διαπληκτισμών μεταξύ των μελών αυτού.
* Αποτελούν διαφήμιση ιστοσελίδων ιδίου περιεχομένου με του Puntoclub.gr (συμπεριλαμβάνονται και οι υπογραφές).


2. Η συντονιστική ομάδα του forum (admins και mods) έχει το δικαίωμα να προβεί στην διαγραφή του εγγεγραμμένου μέλους όταν αυτό:

* Απειλήσει ή εξυβρίσει άλλο χρήστη μέσω προσωπικού (πμ) ή δημόσιου μηνύματος.
* Παραβεί συστηματικά τους όρους χρήσης του forum.


3. Αντιρρήσεις σε επεμβάσεις (κλειδωμα, διαγραφη) των συντονιστών του forum (admins και mods) θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (πμ) στον ανάλογο συντονιστή και όχι δημόσια. Σε αντίθετη περίπτωση τα συγκεκριμένα threads/posts θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Orange
Schumacher
Schumacher
 
Δημοσιεύσεις: 6403
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 06, 2006 2:36 am
Τοποθεσία: Γλυφαδα

2 Orange : Επισκέπτης, spiros@

Συναφή θέματα

Μπλουζάκια Puntoclub.gr
Δ. Συζήτηση: Σχόλια
Συγγραφέας: puntomad
Απαντήσεις: 89
Πόσο καιρό είσαι στο Puntoclub.gr
Δ. Συζήτηση: Happy Time...
Συγγραφέας: pantierakos
Απαντήσεις: 13
Πως περασαμε "στο κοπη τη πιτα" του puntoclub.gr??
Δ. Συζήτηση: Σχόλια
Συγγραφέας: polatov
Απαντήσεις: 56
Συνάντηση Puntoclub.gr 13/3/2013
Δ. Συζήτηση: Ανακοινώσεις του Puntoclub.gr
Συγγραφέας: kostas013
Απαντήσεις: 3

Επιστροφή στο Κανονισμοί του Puntoclub.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης