Συνάντηση Μελών Θεσσαλονίκης

Εδώ θα γίνονται οι ανακοινώσεις που αφορούν την Θεσσαλονίκη.

Συντονιστής: Puntoclub.gr moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
NikosXatzi
Νικολάκης
Νικολάκης
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Τρί Μαρ 29, 2016 7:37 am
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Συνάντηση Μελών Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση από NikosXatzi » Σάβ Ιούλ 23, 2016 4:57 pm

Εικόνα

Με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τους Street Thugs Salonika στις 26 Αυγουστου, ημέρα Παρασκευή σκεφτήκατε με την σειρά μας να κανονίσουμε μια οργανωμένη συνάντηση την ίδια μέρα, να ακολουθήσουμε την πορεία, μέρος συνάντησης, μέρος φωτογράφισης και ότι άλλο ακολουθήσει.
Θα περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα απο Θεσσαλονίκη αλλα φυσικα ειναι ευπρόσδεκτοι και όσοι θέλουν απο γύρω περιοχές!
Λόγο ότι θα είναι μαζεμένα και άλλα club θα ήθελα να είμαστε 100% κυριλέ οστε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα τούς και να "ακουστούμε" περισσότερο από ολους, πάντα με καλά λόγια!
Μουσικές σε όλη την πορεία δεκτές, όπως και οι κόφτες αλλά όχι πλακώματα-πατήματα-ανοίγματα. .Θα πρέπει να παραμένουμε όλοι μαζί σαν ένα σωστο club...Θα είμαστε παρατεταγμένα ανά 2αδες στην διαδρομή και φυσικά στον χώρο συγκέντρωσης όλοι μαζεμένοι στο ίδιο σημείο οστε να απλωθεί για τα καλά το πανό μας ;)
Όσο αφορα το puntoclub θα οριστεί και ανάλογα η ώρα και το μέρος όπου θα συναντηθούμε όλοι μας με τα punto οστε να αναγνωρίσουμε για το σημείο συνάντησης τους..
Για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώνεστε απο αντίστοιχα post απο εμενα και τον Στέφανο


Εικόνα

Its Never Loud Enough
★☆★☆★Royal Audio★☆★☆★

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις Θεσσαλονίκης”